Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 00:37

Facebook.com/bwin.ro este noul loc de întâlnire pentru fanii bwin, cea mai mare platformă de gaming online din lume. Creată pentru a ţine comunitatea de gaming din România la curent cu cele mai noi promoţii şi cote disponibile pe bwin.com, pagina de Facebook bwin Romania va fi şi locul unde pot fi câştigate premii fantastice pentru pasionaţii de sport sau poker.

Începând de astăzi, o excursie VIP la un meci de-al lui Real Madrid va putea fi câştigată pe Facebook.com/bwin.ro cu un răspuns la o simplă întrebare despre campioana Spaniei. Una dintre primele 5.000 de persoane care vor răspunde corect la întrebarea concursului disponibil pe pagina de Facebook a bwin Romania va câştiga prin tragere la sorţi o excursie la Madrid, care include şi bilete VIP la un meci disputat pe stadionul Santiago Bernabeu.

Cele mai noi ştiri despre Real Madrid, Bayern Munchen, Moto GP şi multe alte surprize

Excursia VIP va fi doar unul dintre premiile extraordinare care vor putea fi câştigate pe Facebook.com/bwin.ro, unde vor putea fi accesate şi ultimele noutăţi despre partenerii bwin din lumea fotbalului, baschetului şi motociclismului. Comunitatea de Facebook bwin Romania vă ţine la curent cu ultimele ştiri despre Real Madrid, Bayern Munchen sau Moto GP şi vă va oferi şansa să câştigaţi premii legate de aceşti giganţi ai sportului.

Totul, la un “Like” distanţă!

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listată la bursă, deţine brandul bwin şi se bucură de poziţii de lider de piaţă în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou şi jocuri, poker, dar şi bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com şi www.FoxyBingo.com. Compania a fost formată în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG şi PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 şi este încorporată, licenţiată şi reglementată în Gibraltar. bwin.party este licenţiată şi în Franţa, Italia, Danemarca şi Alderney.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”