GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alaves - Real Madrid: Își revin „galacticii” după rușinea din Cupă? Cotă mărită la 40 pentru victoria lui Real

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 09:34 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 10:06

Alaves - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă din cadrul rundei a 20-a din La Liga. Fără antrenorul Zinedine Zidane, depistat cu coronoavirus, „galacticii” vor să spele eliminarea rușinoasă din Cupa Spaniei cu o victorie care ar mai reduce din diferența față de liderul Atletico Madrid.

Real Madrid traversează o perioadă proastă, iar startul din 2021 este unul complet ratat. Trupa blanco n-a mai câștigat de trei meciuri și a bifat o eliminare rușinoasă din Cupă, 1-2 cu Alcoyano, echipă de liga a 3-a. Madrilenii au pierdut și în semifinala din Supercupa Spaniei, 1-2 cu Bilbao, iar în ultimul meci de campionat au terminat la egalitate cu Osasuna, 0-0.

Real Madrid a pierdut ultimul meci direct cu Alaves, chiar pe teren propriu, scor 1-2, dar echipa lui Zidane a reușit, totuși, să se impună în cel mai recent meci disputat pe „Estadio Mendizorrotza”, 2-1. Dacă ne uităm pe ultimele cinci confruntări directe, Real și-a adjudecat trei partide (două acasă, una în deplasare), în timp ce Alaves s-a impus de două ori (o dată acasă, o dată în deplasare). În cazul unui succes, Real va face 40 de puncte și se va apropia la patru lungimi de liderul Atletico Madrid. Pariorii pot profita dacă Real Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 40 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Real Madrid n-a câștigat în ultimele două deplasări din La Liga: 1-1 cu Elche, 0-0 cu Osasuna;
  • Alaves are două înfrângeri la rând pe teren propriu: 1-2 cu Atletico Madrid, 1-2 cu Sevilla;
  • Sergio Ramos, Carvajal, Nacho, Rodrygo și Valverde nu vor juca pentru Real.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 40, în loc de 1,55. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează