GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alege o firmă de transport animale internațional care poate oferi siguranță, prețuri mici și rapiditate!

Țara noastră este unul dintre cei mai importanți exportatori de animele vii motiv pentru care firmele de transport comercial de animale sunt din ce în ce mai solicitate.
Țara noastră este unul dintre cei mai importanți exportatori de animele vii motiv pentru care firmele de transport comercial de animale sunt din ce în ce mai solicitate.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2020 13:53 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 13:53

Țara noastră este unul dintre cei mai importanți exportatori de animele vii motiv pentru care firmele de transport comercial de animale sunt din ce în ce mai solicitate. 

Porcii și oile sunt animalele care sunt exportate într-un număr foarte mare. Pentru ca exportul de animale să se desfășoare în cele mai bune condiții este necesară alegerea unei firme de transport animele internațional care oferă cel mai profesionist serviciu. Acest detaliu trebuie tratat cu maximă seriozitate pentru că de modul în care este aleasă firma transportoare depinde gradul de satisfacție al clientului. Pentru ca acesta să fie mulțumit pe deplin și pentru a putea colabora în viitor este necesar ca firma de transport animale international să transporte animalele în cele mai bune condiții.

Animalele transportate trebuie să ajungă cu bine la destinație!

Pentru ca un transport de animale să fie realizat cu succes este necesar ca animalele transportate să ajungă cu bine la destinație. Acest lucru presupune apelarea la o firmă transportatoare de animale ale cărei personal este capabil să realizeze transportul în cele mai bune condiții. Integritatea animalelor transportate este cel mai important detaliu care trebuie avut în vedere pe perioada transportului comercial de animale. În momentul de față, pe piața transportatorilor de animale există mai multe firme care oferă un astfel de serviciu motiv pentru care este necesară alegerea cu mare atenție a firmei care va efectua transportul de animale vii. Printre cele mai importante aspecte care trebuie avute în vedere pentru a putea alege o firmă care să transporte animalele în cele mai bune condiții sunt următoarele:

  • Experiența avută de către firmă. O firmă care are o experință mare este alegerea potrivită pentru că personalul care lucrează în cadrul unei astfel de firme a întâmpinat de-a lungul timpului fel de fel de probleme. Grație acestor probleme, personalul este capabil să gestioneze situația î=n așa fel încât transportul de animale să se realizeze în cele mai bune condiții.
  • Mijloacele de transport deținute trebuie să fie special adaptate pentru ca animalele să fie transportate în cele mai bune condiții. Aceste adaptări se realizează în funcție de tipul de animale transportate ceea ce înseamnă că trebuie aleasă o firmă care este specializată în tipul de animale pe care vrei să le transporți.
  • Cantitatea de animale pe care o poate transporta firma este un alt detaliu care trebuie avut în vedere în cadrul procesului de alegere a firmei transportatoare de animale vii. Pentru ca transportul de animale vii să fie cât mai rentabil din punct de vedere financiar este necesară alegerea unei firme care este capabilă să transporte un număr cât mai mare de animale vii.
  • Popularitatea de care se bucură firma transportatoare de animale vii. O firmă serioasă, care este capabilă să ofere un serviciu profesionist, la un preț cât mai bun întotdeauna se va bucura de un nivel mare de popularitate. Așadar, nu trebuie ignorat nici acest detaliu în momentul în care se alege firma care se va ocupa de transportul internațional de animale vii.

Live Stock Transport este compania care transportă animalele vii în cele mai bune condiții indiferent de distanța parcursă

În momentul în care animalele vii sunt transportate, modul în care se realizează transportul este cel mai important aspect. Pentru ca un transport să poată fi declarat reușit este necesar ca animalele vii transportate să beneficieze de cele mai bune condiții de transport pentru ca acestea să nu fie stresate sau maltratate în timpul transportului. Chiar dacă este vorba despre transportul animalelor, acestea trebuie să beneficieze de cele mai bune condițiii de transport. Au apus de mult timp vremurile în care animalele vii erau transportate în condiții inumane.

Live Stock Transport este compania care pune pe primul loc oferirea celor mai bune condiții pentru transportul animalelor vii. Având o experiență de 10 ani de zile în transportul intern și internațional de animale vii, Live Stock Transport este compania care se bucura de un respect foarte mare în breasla transportatorilor de animale vii. Pentru personalul care lucrează în cadrul acestei companii, oferirea celor mai bune condiții de transport este cel mai important aspect. Ca acest lucru să se întâmple, personalul acestei companii pune la dispoziție următoarele:

  • Mijloace de transport special adaptate pentru a putea transporta porcine și ovine. Aceste animale sunt cele mai populare animale transportate atât la nivel național cât și internațional motiv pentru care această firmă pune la dispozișia clienților mijloace de transport special adaptate pentru transportul acestor animale.
  • Perioadă de odihnă de 24h înainte de începerea transportului, apă și hrană.
  • Competențe profesionale în ceea ce privește manipularea și transportul animalelor vii.
  • Un nivel foarte ridicat de curățenie și dezinfecție. Acest aspect este foarte important mai ales în acest momente dificile din punct de vedere medical prin care trecem cu toții.

Concluzii

Transportul de animale vii este una dintre ramurile importante ale economiei țării noastre. România este una dintre țările care exportă printre cele mai multe animale motiv pentru care și sectorul transportului de animale vii este foarte bine dezvoltat. Ca în multe alte domenii de activitate, și în domeniul transportului de animale vii există firme care trebuie alese fără a sta pe gânduri. Având în vedere experiența avută dar și profesionalismul de care dă dovadă personalul și empatia avută față de animalele vii transportate, personalul care lucrează în cadrul companiei Live Stock Transport este soluția potrivită pentru ca animalele vii transportate să ajungă cu bine la destinație.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează