GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alergând prin ploaie » Sute de copii au participat la Cursa Copiilor din cadrul Maratonului București (P)

Foto: MediafaxFoto
Foto: MediafaxFoto

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 00:00

Câteva sute de copii, împărțiți pe categorii de vârstă, au participat ieri, în ciuda vremii nefavorabile, la Cursa Copiilor, parte a Maratonul București Raiffeisen Bank.

Ieri dimineață a plouat torențial în București, dar asta nu i-a oprit pe micii pasionați de sport să se echipeze regulamentar și să participe la Cursa Copiilor organizată special pentru ei. Cursa Copiilor UNIQA Asigurări, cu starturi pe categorii de vârstă, între 5-12 ani, a început ieri, la 10:30, în fața Palatului Parlamentului.

Câteva sute de copii au pornit în alergare 0,85 kilometri pentru cei cu vârste între 5 și 8 ani, iar cei între 9 și 12 ani au avut de alergat 1,4 km. "Sunt din ce în ce mai mulţi participanţi, ceea ce ne bucură. Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a IX-a ediţie a Maratonului Bucureşti, după ce am trecut prin ani grei", a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedintele Bucharest Running Club Association, organizatorul competiţiei.

Tot ieri a avut loc și cursa de jogging în scutece! "Joggingul cu căruciorul a devenit în ultimii ani un sport iubit atât de mămicile dornice să își revină la forma fizică anterioară sarcinii, cât și de tăticii care vor să își mențină stilul de viață activ fără ca aceasta să ducă la diminuarea timpului petrecut alături de cei mici", spun organizatorii.

Cei mai norocoși participanți, care au terminat Cursa Copiilor UNIQA pe primele locuri, au primit la final premii constând în vouchere pentru echipamente sportive, dar și invitații la Teatrul Țăndărică.

De asemenea, s-au acordat premii speciale pentru şcolile şi liceele care au înregistrat cel mai mare număr de participanți. Copiii cu vârsta de cel puţin 13 ani sunt invitaţi să alerge la Cursa Adolescenţilor, de 3,6 km, ce se va desfaşura astăzi.

Acesta va fi urmate de startul în cursa în fotolii rulante maraton şi semimaraton, în cursa de semimaraton (21 km) şi în cea de maraton (42 km) şi ştafetă 4 x 10,5 km.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează