GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Amenajarea livingului din lemn

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 12:27 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 12:29

Livingul este camera în care ne adunăm și petrecem majoritatea momentelor frumoase de acasă, singuri sau împreună cu cei dragi. O sufragerie frumos amenajată este semnul unei case îngrijite și va atrage privirile admirative ale tuturor. Mulți oameni au impresia că aranjarea unui living elegant și ordonat este dificilă, costisitoare sau necesita angajarea designer profesionist, dar în prezent o cameră elegantă, cu un aspect clasic rafinat, este mult mai accesibilă. Tot ce trebuie să faceți pentru a avea o cameră ”ca din reviste” este să înțelegeți bazele acestui stil și să alegeți piese de calitate.

Stilul elegant, caracterizat de forme simple și spații luminoase, se numește contemporan. Este foarte apreciat în ultimii ani, datorită trăsăturilor sale incomparabile.

Cum să adaptezi stilul casei tale?

Deoarece stilul este atât de simplu și versatil, cel mai important mod în care poți aduce eleganța sa caracteristică în propria casă este să alegi mobila living din lemn masiv

1. Făceți-vă timp pentru ”curățenia de primăvară” cu ocazia redecorării. Foarte multe case devin aglomerate cu lucruri care nu mai sunt utile și ocupă spațiu inutil. 
2. Folosiți mobilă de calitate: Vedem din ce în ce mai des mobilă pentru livinguri din lemn masiv, deoarece acesta aduce o notă de eleganță și nu se demodează, fiind de asemenea ușor de întreținut. 
3. Lăsați mai multă lumină înauntru: Uneori este suficient să aduceți o nouă veioză sau să schimbați draperiile, ceea ce va împrospăta oricum aspectul camerei
4. Folosiți materiale naturale pentru a obține un aspect organic și elegant: Materialele naturale sunt mai durabile și dau un aer de autenticitate..
5. Folosiți culorile care vă plac cel mai mult: Este important să alegeți culori care se potrivesc, și culorile dvs. preferate sunt mereu cea mai bună alegere.
6. Alegeți corect piesele de accent. Este recomandat să aveți puține decorațiuni, dar acestea să iasă în evidență. Aici e locul ideal să vă arătați creativitatea!

Câtă vreme folosiți materiale de calitate și vă exprimați simțul estetic și personalitatea prin ceea ce creați, felul în care vă amenajați livingul nu poate fi decât minunat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close