GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Anglia - Danemarca: Cine merge în finala cu Italia? Cotă mărită la 70 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 12:41 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 12:41

Anglia - Danemarca se joacă azi, de la 22:00, în a doua semifinală de la EURO 2020. Câștigătoarea de azi o va înfrunta în marea finală pe Italia, formație ajunsă în ultimul act după ce a trecut de Spania, în urma loviturilor de departajare.

Anglia este marea favorită a meciului cu Danemarca! Nu doar din punct de vedere valoric, unde lotul englezilor este superior, ci și pentru că partida se va juca pe Wembley, unde mulți dintre cei 60.000 de spectatori vor încuraja naționala lui Southgate. După ce a trecut de Germania (2-0) și Ucraina (4-0), englezii cred tot mai mult că acesta este turneul în care vor putea spune cu adevărat: "It's Coming Home!".

După un start extrem de greu de EURO, Danemarca a reușit să transforme în energie pozitivă ceea ce s-a întâmplat cu Eriksen și s-a calificat în fazele eliminatorii deși a pierdut primele două meciuri din grupă: 0-1 cu Finlanda și 1-2 cu Belgia. Danezii au făcut instrucție cu Rusia (4-1) și Țara Galilor (4-0), iar apoi și-au câștigat locul în careul de ași de la EURO după ce au trecut și de Cehia (2-1). Englezii au patru victorii și o remiză la acest turneu final și încă n-au scos mingea din poartă. Anglia a marcat opt goluri la EURO 2020. Pariorii pot profita dacă în partida Anglia - Danemarca vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 70 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit în 2020, în Liga Națiunilor: 0-0 în Danemarca și victorie cu 1-0 pentru danezi chiar pe Wembley;
  • La EURO, cele două naționale s-au întâlnit în 1992, în grupe, și s-a terminat 0-0;
  • Danemarca a câștigat Campionatul European în 1992;
  • Anglia e singura echipă din semifinalele EURO 2020 care n-a câștigat niciodată Campionatul European.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Anglia - Danemarca a fost mărită la 70, în loc de 2,30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează