GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Anglia, favorită la pariuri în finala EURO 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 13:43 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 13:43

Anglia este considerată la casele de pariuri ușor favorită în finala EURO 2020 pe care o va disputa contra Italiei, duminică de la ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra. Britanicii au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Danemarca, iar duminică au șansa să intre în istorie prin câștigarea Campionatului European. Vor avea însă în față Italia, o echipă ce a impresionat atât prin organizarea defensivă, dar și prin sclipirile din ofensivă.

Va fi cu siguranță un meci de care pe care, astfel că deznodământul este greu de anticipat. Totuși, Anglia pornește cu un ușor avantaj conform cotelor 888sport la finala EURO. Aceasta va fi a 28-a întâlnire dintre cele două formații. Italia s-a impus de 11 ori până acum, Anglia a câștigat de 8 ori, iar alte 8 partide s-au încheiat la egalitate.

Anglia are prima șansă în finala EURO 2020

Britanicii vor să intre în istorie și să aducă trofeul acasă, slogan vehiculat zilnic în ultimele săptămâni în Regatul Unit. Pentru a câștiga finala, ei au cota 1.87 la 888sport, în timp ce cota pentru succesul Italiei este 2.00.

În timpul regulamentar, Anglia are cota 2.63 să obțină un succes, Italia are cota 3.00, iar 3.05 este cota pentru a ajunge în prelungiri.

Anglia, favorită la pariuri în finala EURO 2020

Formația pregătită de Gareth Southgate a impresionat în special prin defensivă la EURO 2020, reușind să ajungă în finală după ce a încasat un singur gol, în semifinala cu Danemarca. În rest, nici Germania nu a reușit să-i marcheze.

De partea cealaltă, și Squadra Azzurra a avut o defensivă bună la EURO 2020, nu a primit gol în faza grupelor, dar și atacul a fost la un nivel excelent.

Britanicii pot profita însă de avantajul terenului propriu, în condițiile în care atmosfera de pe legendarul Wembley se anunță a fi una excepțională. 

De asemenea, conform evaluărilor făcute de Transfermarkt, lotul Angliei este mai valoros, fiind cotat la 1.26 miliarde de euro. Lotul peninsularilor este cotat la 751 de milioane de euro și nu face parte din top 5 echipe prezente la EURO 2020. Ca jucători, Harry Kane stă cel mai bine, cota sa de piață fiind de 120 de milioane de euro. de partea cealaltă, Nicolo Barella este evaluat la 65 de milioane de euro.

Cotă tentantă pentru un scor final 1-1 în 90 de minute

1-1 este unul dintre scorurile cu șanse bune de a fi pe tabelă la finalul celor 90 de minute regulamentare, iar 888sport oferă cota 6.00 pentru acest pariu.

Anglia, favorită la pariuri în finala EURO 2020

De altfel, și ultimele două meciuri dintre aceste echipe s-au terminat tot 1-1. În întreaga istorie, de patru ori s-a înregistrat acest rezultat. Este scorul cel mai frecvent întâlnit în confruntările dintre Italia și Anglia. S-a înregistrat atât la prima partidă din 1933, cât și la ultima, din 2018.

În istoria Campionatului European, o singură finală s-a terminat 1-1. Este vorba  de cea din '68, care ulterior a fost câștigată de Italia la rejucarea meciului cu Iugoslavia.

1-1 a fost și scorul final al semifinalei Italia - Spania, câștigat de echipa lui Mancini la loviturile de departajare.

Cotele pentru un meci decis la lovituri de departajare

Dramatismul generat de loviturile de departajare este aparte, mai ales într-o finală. În istoria Campionatului European, doar la ediția din 1976 am avut penaltiuri. Dar în total 6 finale din 15 au intrat în prelungiri.

Pentru EURO 2020, Italia are cota 10.00 să câștige la loviturile de departajare și 12.00 să se impună în prelungiri. Squadra Azzurra ar repeta astfel dramatismul din meciul cu Spania,  decis tot la penaltiuri.

În schimb, și Anglia a  avut nevoie de prelungiri să ajungă în finală. Iar ea are cota 10.00 să câștige la penaltiuri și 11.00 să se impună după cele două reprize de prelungiri.

Pariuri pe marcatori la finala EURO 2020

Doi dintre jucătorii cu șanse bune de a înscrie în finala EURO 2020 sunt Federico Chiesa și Harry Kane. Chiesa a punctat de două ori la EURO 2020 și 888sport îi oferă cota 4.70 să o facă din nou în orice moment al finalei de duminică. 9.00 este cota ca el să fie primul marcator, identică cu cea pentru ultimul marcator.

Anglia, favorită la pariuri în finala EURO 2020

Fotbalistul cu cele mai bune șanse să înscrie în finala EURO 2020 este însă Harry Kane. Acesta are cota 3.10 să puncteze în orice moment al finalei. De asemenea, vârful lui Tottenham are 5.80 să marcheze primul gol, aceeași cota fiind și pentru ultimul gol.

Kane a început mai greu EURO 2020, însă în ultimele trei partide a demonstrat de ce este unul dintre cei mai curtați jucători din lume. Cu 4 goluri în ultimele trei meciuri, atacantul s-a înscris și în cursa pentru titlul de golgheter, în care doar Ronaldo și Patrik Schick au câte cinci goluri și stau mai bine decât el. Cu o motivație în plus să marcheze, Kane are toate motivele să facă un meci mare.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează