GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Anglia - Germania: Cine rescrie istoria pe Wembley? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 10:25 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:38

Anglia - Germania se joacă azi, de la 19:00, într-una dintre cele mai așteptate partide din optimile de finală ale Campionatului European. Confruntarea va avea loc pe Wembley și, după mult timp, englezii sunt favoriți în fața nemților.

După ziua de luni, cu două rezultate de 3-3, prelungiri, penalty-uri și eliminarea dramatică a Franței, am putea crede că Europeanul nu mai are ce altceva în plus să ne ofere. Totuși, azi se joacă Anglia - Germania, una dintre cele mai puternice rivalități din istoria fotbalului. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit de 11 ani într-o partidă oficială: Germania câștiga cu 4-1 în optimile Cupei Mondiale din 2010. (Muller și Neuer sunt încă prezenți în lotul lui Low).

Anglia a ajuns în optimi de pe primul loc în grupă, cu șapte puncte, două goluri marcate și niciun gol primit, în timp ce Germania a tremurat serios pentru calificare. „Panzerele” au egalat-o pe final pe Ungaria și au reușit să ajungă în fazele eliminatorii de pe poziția a 2-a în grupă. Șase goluri a marcat Germania la acest EURO, unde a și scos însă mingea din poartă de cinci ori. Pariorii pot profita dacă în partida Anglia - Germania vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • 4 amicale au jucat cele două echipe în ultimii ani: 2 victorii Germania, 1 victorie Anglia, 1 remiză;
  • Partida va fi arbitrată de olandezul Danny Makkelie, cel care a fluierat și primul meci de la EURO 2020;
  • Mount și Chilwell au ieșit din carantină și vor fi în lot pentru acest meci;
  • Muller a fost și el recuperat și e anunțat titular la nemți.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Anglia - Germania a fost mărită la 50, în loc de 1,85. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează