GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SPECIAL

Antena 3 pune România în mişcare!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 16:29

Începând cu luna martie, Antena 3 dedică o serie de ediţii speciale, declinate pe parcursul unei zile întregi, celor mai importante industrii din România. Conceptul vizează prezentul şi viitorul economiei naţionale, într-o notă constructivă,  presupunînd identificarea problemelor existente în fiecare domeniu ales ca temă, dar şi a soluţiilor, prin implicarea celor mai importanţi specialişti din industria respectivă, precum şi a decidenţilor politici şi economici.

Într-o iniţiativă  fără precedent de a da voce economiei naţionale, Antena 3 lansează campania „România în mişcare” pe 11 martie. Prima ediţie specială va fi dedicată industriei auto, una dintre cele mai importante şi dezbătute industrii din România. „România în mişcare”- ediţia auto- are un spaţiu dedicat pe parcursul întregii zile în programele de ştiri dar şi în emisiunile staţiei şi este găzduită de Adrian Măniuţiu, prezentatorul Income, singura emisiune economică prezentă în grilele de programe ale televiziunilor de ştiri din România.

„Pornim de la faptul că autoturismul nu este şi nici nu trebuie să fie un lux pentru români, ci o necesitate şi un simbol de civilizaţie într-o ţară europeană. Vom răspunde tuturor provocărilor la care este supusă o asemenea industrie, deosebit de importantă în România. Vom analiza legislaţia - ce înseamnă timbrul auto - vom vorbi despre poluare şi despre ce înseamnă să deţii un autoturism hibrid sau electric într-o perioadă în care combustibilii se scumpesc pe zi ce trece. Nu îi uităm nici pe împătimiţii tuning-ului şi nici pe cei care doresc să aibă o maşină de lux. Dar mai presus de toate, acordăm atenţie siguranţei celui care conduce o maşină, precum şi pietonilor. Şi pentru că autovehiculul nu înseamnă doar sport, distracţie şi shopping, vom vorbi şi despre marii tranportatori, dar şi despre tehnologii noi, uimitoare. Ediţia specială cuprinde şi un moment spectaculos , care nu trebuie ratat!” Adrian Măniuţiu, gazdă „România în mişcare”.

„România în mişcare”, ediţia specială dedicată industriei auto, oferă celor mai importanţi reprezentanţi din branşă o platformă de comunicare către cei peste 10 milioane de conducători auto din România.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN Internaţional şi este parte Intact Media Group.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează