GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Argentina are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 13:53 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 14:17

Astăzi se dispută prima semifinală de la Campionatul Mondial, iar duelul dintre Argentina și Croația este așteptat de o lume întreagă. Sud-americanii au cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Argentina - Croația (ora 21:00) cota 2.02

Messi și compania se duelează în această seară cu finalista Mondialului trecut și speră la o finală de poveste la, probabil, ultimul turneu final al superstarului argentinian. Ajuns la 35 de ani, jucătorul lui PSG are o formă de excepție, cu patru goluri și două pase decisive în cele 5 meciuri disputate până acum.

Calificați cu multe emoții după penalty-urile cu Olanda, la argentinieni nu vor evolua astăzi Acuna și Montiel, jucătorii de bandă ai lui Scaloni. Tagliafico și Molina  sunt anunțați titulari, cel din urmă fiind oricum om de bază în banda dreaptă în ultimele partide din Qatar.

Christmas Advent Calendar la Mozzart Bet! Fii pe fază și deschide-ți zilnic cadourile!

De partea cealaltă, Croația nu are jucători indisponibili, iar forma arătată împotriva Braziliei în sferturi le dă speranțe pentru a doua finală consecutivă la Campionatul Mondial. Modric și compania au trecut în ambele partide eliminatorii la loviturile de departajare, având între buturi un Livakovic extrem de inspirat.

Totuși, mica națională europeană a avut câteva momente dificile, mai ales în meciul decisiv cu Belgia din grupe când Lukaku a ratat cel puțin 3 ocazii mari în finalul confruntării. În aceste condiții și cu un Messi în mare formă, este normal ca Argentina să aibă un mic avantaj înaintea duelului de diseară.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Argentinei

La Mozzart Bet ai bonus de bun venit de până la 2022 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează