GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Armenia - România: Ne revenim rapid după eșecul cu Germania? Cotă mărită la 60 pentru victoria României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 01:23 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 01:23

Armenia - România se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a a grupelor pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” au nevoie de victorie pentru a nu-și complica existența în lupta pentru ocuparea locului de baraj.

Armenia e surpriza grupei J după primele două etape. Selecționata pregătită de Joaquin Caparros are șase puncte, în urma victoriilor obținute în fața Islandei, scor 2-0, și a celor din Liechtenstein, scor 1-0, și ocupă poziția a doua, la egalitate cu Germania. Armenii au șapte partide consecutive fără înfrângere: cinci în Liga Națiunilor și două în preliminariile pentru CM 2022.

Naționala României merge în Armenia pentru a recupera punctele pierdute în fața Germaniei, scor 0-1. „Tricolorii” au rămas doar cu trei puncte după primele două etape (3-2 cu Macedonia de Nord) și au nevoie de victorie în Armenia pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru locul doi (loc de baraj) în grupă. Indiferent că a fost vorba de meciuri amicale sau de jocuri oficiale, România n-a pierdut niciodată în fața armenilor. Ultimele confruntări directe au fost în preliminariile pentru Mondialul din 2018, naționala noastră câștigând cu 5-0 în deplasare și cu 1-0 la București. Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • 17 milioane de euro e valoarea de piață a fotbaliștilor din lotul Armeniei;
  • 95 milioane de euro valorează lotul României;
  • Partida de la la Yerevan se va disputa cu spectatori în tribune;
  • Mkhitaryan, vedeta armenilor, este accidentat și nu va evolua nici în meciul cu România.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 60, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează