GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Arsenal - Chelsea: Cât de jos pot ajunge „tunarii”? Cotă mărită la 50 pentru victoria lui Chelsea! Ce trebuie să faci pentru o cotă de 80

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 15:45 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 16:03

Arsenal - Chelsea se joacă azi, de la 19:30, în cea mai așteptată partidă a rundei a 15-a din Premier League. Derby-ul de „Boxing Day” le prinde pe cele două rivale londoneze la o distanță de11 puncte și zece locuri în clasament.

Arsenal primește vizita lui Chelsea într-una dintre cele mai negre perioade din istorie pentru „tunari”. Echipa lui Arteta e pe locul 15 în Premier League, cu doar 14 puncte strânse în 14 etape, iar șefii de pe Emirates se gândesc deja la ce e mai rău și le-au inserat fotbaliștilor clauze speciale în caz de retrogradare. De cealaltă parte, Chelsea e pe locul cinci, cu 25 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului Liverpool.

Chelsea și-a revenit după două înfrângeri la rând în campionat, 0-1 cu Everton și 1-2 cu Wolves, și a câștigat cu 3-0 în cea mai recentă etapă, contra lui West Ham. Frank Lampard vine să-și ia revanșa în fața lui Arteta, după eșecul suferit de Chelsea în finala Cupei Angliei, 1-2. Totuși, la ultimul joc oficial din campionat, disputat cu Arsenal gazdă, Chelsea s-a impus cu 2-1. Pariorii pot profita dacă Chelsea obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes. Poți avea chiar o cotă de 80 în cazul în care pariezi 50 de lei și pe alte evenimente înainte de startul partidelor (detalii AICI)!

  • Fotbaliștii lui Arsenal au semnat pentru minus 25% din salariu în cazul în care echipa va retrograda;
  • Cătălin Cârjan, atacantul român al lui Arsenal, a fost convocat definitiv în lotul primei echipe;
  • Aubameyang ar putea rata derby-ul cu Chelsea din cauza unei accidentări;
  • Ziyech (Chelsea) și Thomas (Arsenal) sunt out pentru derby;
  • Din sezonul 1974/1975 n-a mai început Arsenal așa slab un campionat.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Chelsea a fost mărită la 50, în loc de 2,05. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! Totodată, puteți obține o cotă de 80 la victoria lui Chelsea, în cazul în care pariați 50 de lei și pe alte evenimente sportive, pre-meci! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează