GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Aspecte esențiale în achiziția unei boxe wireless

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 21:22 / Actualizat luni, 28 martie 2022 21:22

O boxă, ca și echipament de sunet, poate fi utilă în multe împrejurări și cu multe ocazii, atunci când avem nevoie de un sunet de calitate, puternic și pentru a crea o atmosferă potrivită ocaziei. Există nenumărate modele de boxe audio, de dimensiuni și puteri diferite ți astfel, putem alege una exact pentru ceea ce am avea nevoie. 

Putem alege o boxă atât pentru acasă, atunci când dorim să ascultăm muzică la un volum mai ridicat, pentru noi înșine sau atunci când organizăm o mică petrecere dar și pentru activități interactive precum karaoke și diverse alte jocuri, perfecte și pentru cei mici dar și pentru cei mari. Este nevoie în acest sens, ca pentru achiziția unei boxe wireless să ținem cont de câteva aspecte de bază dar și de cele mai puțin importante, pentru a obține cele mai bune rezultate, în orice scop am dori să o utilizăm.

Înainte de toate, trebuie să ne decidem ce buget am putea acorda unui astfel de echipament. Putem alege astfel brand-ul precum și modelul, să știm dacă putem alege unul mai nou care de altfel să aibă și mai multe tehnologii si opțini încorporate sau unul ceva mai vechi. Ca și în cazul multor altor dispozitive, cele ce provin de la brand-uri cunoscute sunt mai bune însa pot avea prețuri mult prea mari pentru ceea ce oferă, o parte din acel preț fiind datorat doar faptului că boxa aparține acelui brand. Daca acest apect nu contează, putem alege și un brand mai puțin cunoscut, care să aibă un preț mai potrivit bugetului alocat.

Un alt aspect important este și dimensiunea boxei. Dacă vrem să o luăm cu noi și în altă parte decât acasă, de exemplu cu mașina, este bine totuși să nu fie foarte mare astfel încât să nu ocupe mult spațiu și să ne facă să renunțăm la alte bagaje. Dimensiunile nu vor afecta foarte mult sunetul dacă ceea ce se află în interior este de calitate. Iar dacă vrem ca aceasta să poată fi utilizată și de copii pentru a se distra, este cu atât mai bine să aibă dimensiuni ceva mai acceptabile. Cele mai bune alegeri sunt boxele de tip troller, ce pot fi cărate dupa noi foarte ușor cu ajutorul mânerului extensibil. 

Fiind vorba despre o boxă portabilă, în mod clar aceasta va avea și conexiune wireless. Pentru a ne oferi cele mai bune rezultate, aceasta conexiune trebuie să fie puternică și stabilă. Conteaza și ca mai multe dispozitive să poată fi conectate la aceasta, fie prin acea conexiune wireless, fie prin cablu și astfel, și prezența cât mai multor porturi de intrare dar și de ieșire este bine venită la orice model. Pe un site de specialitate, acolo unde sunt prezente specificațiile boxei, se poate vedea ce tip de conexiune wireless are, dacă este o versiune mai nouă sau mai veche, mai puternică sau mai slabă. 

Pentru multe persoane contează și ce alte elemente în plus poate avea o boxă, ca de exemplu microfon sau telecomandă, prin care să avem de la distanță acces la funcțiile acesteia. În ceea ce privește realizarea de activități interactive, precum karaoke, mai sus mentionat, este neapărat nevoie de un microfon. Iar în ceea ce privește telecomanda, nu va mai fi nevoie să ne deplasăm până acolo unde am amplasat boxa pentru a schimba melodia, a seta volumul sau alți parametri. De asemenea, de la un model la altul pot exista anumite efecte ce pot fi utilizate atunci când este folosit microfonul sau când sunt redate melodii, pentru a realiza ceva mai special, care sa întregească o anumită atmosferă. O alegere foarte bună este de a comanda boxa bluetooth cu microfon de la Celsiusonline.

Pentru că este posibil să o luăm cu noi și undeva unde nu am avea acces la surse de curent, este important ca boxa portabilă să aibă și o autonomie cât mai mare. Astfel de specificații sunt prezentate în mai multe moduri, în funcție de cum ar fi utilizată, ca de exemplu cu microfon sau fără, cu lumini sau fără și tot așa. Fără îndoială că cea mai mare autonomie o oferă atunci când este utilizată doar în ascultare, fără alte efecte și accesorii. Totuși, dacă nici acesta autonomie nu este suficientă, o boxă bună ne va oferi posibilitatea să o încărcăm de la o mașină și astfel, distracția poate continua.

Și pentru că tot am vorbit despre lumini, acestea joacă un rol esențial în cadrul evenimentelor în care dorim să obținem o atmosferă cât mai potrivită momentului în sine. Deși vizibile și pe timp de zi, noaptea este momentul în care luminile unei boxe fac cu adevărat diferența între o petrecere bună și una excelentă. Acestea pot fi setate, în cazul modelelor de top, să acționeze o dată cu melodia sau sunetele ce sunt redate, oferind astfel un spectacol de lumini și sunete impresionant. 

boxă portabilă nu este doar un accesoriu pe care este bine să îl avem în dotare ci se poate dovedi a fi și un cadou nemaiponemit, mai ales pentru iubitorii de muzică, fie prin voce sau prin alte instrumente, boxele oferind și aceasta posibilitatea. Se pot conecta la ea o chitară, o orgă sau orice alt instrument ce poate fi amplificat de acest echipament. Este astfel  foarte utilă pentru cei ce vor să exerseze sau să compună și să testeze ceea ce crează.

Nimic nu este mai simplu și mai distractiv decat să avem la îndemană un dispozitiv care să ne facă petrecerile mai dinamice și mai memorabile.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează