GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Astăzi, de 1 Decembrie, sărbătorim împreună Ziua României

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 13:05 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 13:06

Nu este o zi ca oricare alta. Este ziua în care inimile noastre bat la unison. Este ziua în care vrei să strigi cât poți de tare pentru faptul că ești mândru că ești român. Este ziua în care simți că ești unde trebuie, alături de oamenii potriviți. Este ziua în care te gândești mai mult ca oricând la cultura românească. La valori și tradiții. La meșteșugarii și antreprenorii care au pariat pe dulcele pământ românesc.

Pe dulcele pământ românesc a mizat și Marelbo, producătorul de încălțăminte din piele naturală. Ba mai mult, face asta de peste 35 de ani. Și continuă să creadă în el, chiar dacă traversează o perioadă incertă. Ai intuit deja că Marelbo face eforturi pentru ca toată echipa să-și păstreze entuziasmul, așa că ajută și tu. Cum poți face asta? Cumpărând încălțăminte din piele naturală. Pentru tine. Pentru familie. Îndrumă-ți prietenii. Chiar și colegii de birou. Cu un simplu gest, poți aduce plus valoare. Gama de produse este complexă și include de la ghetele și cizmele de sezon, pantofi sport, eleganți, casual, mocasini, balerini, dar și sandale și papuci pentru vară, toate realizate din piele naturală atât exterior, cât și interior. Măsurile sunt cuprinse între 25și 48, astfel încât întreaga gașcă va fi fericită.

De 1 Decembrie cumpără produse românești la prețuri avantajoase și contribuie și tu la susținerea meșteșugurilor cu tradiție. O poți face din fotoliul tău confortabil sau din magazinele Marelbo. Cu o rețea de 60 de magazine la nivel național, unul sigur este aproape de tine. Intră, uite-te, probează. Probează din nou. Nu ai cum să pleci cu mâna goală. Și bine faci.

Astăzi, de 1 Decembrie, sărbătorim împreună Ziua României

Marelbo duce tradiția mai departe. Cu multă muncă. Dar și cu plăcere. E un moment bun să evaluezi cumpărăturile pe care le faci, pentru că, prin orice achiziție, ajuți sau nu o părticică din tradiție.

Așadar, de 1 Decembrie, fii mândru că ești român. Fii mândru de România ta frumoasă și încurajează meșteșugurile locale păstrate de oameni inimoși. Și valoroși. De 1 Decembrie lasă-ți sufletul să vorbească. O va face așa cum tu nu ai făcut-o niciodată. 

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează