GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Așteptarea a luat sfârșit, iar Campionatul Mondial debutează astăzi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 14:29 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 14:34

Avem parte de o ediție atipică a Campionatului Mondial, însă sunt suficiente premise pentru fotbal spectacol și pentru meciuri memorabile. Oferta Mozzart Bet este și ea pe măsura evenimentului.

Ediția cu numărul 22 a Campionatului Mondial debutează astăzi, iar la start avem cele mai puternice formații din lume, unde putem aminti principalele favorite, Brazilia, Argentina, Franța, Anglia, Germania, Spania, Olanda sau Belgia. 

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Tototdată cei mai mari jucători ai planetei vor fi prezenți în Qatar, pentru Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi fiind, cel mai probabil, ultimul turneu final de această amploare. Din păcate, Balonul de Aur, Karim Benzema, nu va putea fi prezent la această ediție, el părăsind cantonamentul Franței după o accidentare la antrenamente. Nici locul 2 din ierarhia Balonului de Aur nu va fi pe teren, senegalezul Sadio Mane fiind, de asemenea, accidentat.

Qatar - Ecuador (ora 18:00) cota 2.50

Meciul de deschidere se va disputa între țara gazdă, Qatar, și Ecuador. Despre qatarezi nu se știu foarte multe lucruri, însă este bine cunoscută ambiția gazdelor, care, de exemplu, pe Coreea de Sud, în 2002, a dus-o până în semifinale, iar pe Rusia, în 2018, până în sferturile de finală.

Totuși, o națională calificată din America de Sud, acolo unde te lupți cu Brazilia, Argentina, Uruguay, Chile, Columbia sau Peru, este clar că are forță și pornește favorită într-un duel cu o formație precum cea a Qatarului.

Ecuador are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

Pariază pe partidele de la Campionatul mondial la Mozzart Bet și Fii învingător!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează