GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ASUS Zenbook DUO (UX8406): productivitate care se mulează pe felul tău de a lucra

Articol de GSP - Publicat joi, 29 februarie 2024 12:15 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 13:10

Compania ASUS este pionierul laptopurilor cu două ecrane, iar noul Zenbook DUO (UX8406) dovedește că este posibil să incluzi două ecrane tactile cu tehnologie ASUS Lumina OLED de dimensiune completă într-un șasiu compact care se poate extinde rapid într-un spațiu de lucru cu diagonală de 19.8 inchi.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) reprezintă un punct de inflexie pentru laptopurile care reușesc să fie extrem de portabile, dar care concurează cu succes sistemele tradiționale desktop cu mai multe monitoare, fără a suferi de limitări constructive. Nu a fost niciodată mai accesibil să lucrezi fără limitări, de oriunde dorești să faci acest lucru.

Două ecrane ASUS Lumina OLED pe care le poți configura așa cum dorești

ASUS Zenbook DUO (UX8406): productivitate care se mulează pe felul tău de a lucra

Noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) este cel mai versatil laptop cu două ecrane, oferind mai multe moduri de lucru și portabilitate fără niciun compromis când vine vorba de performanță grație componentelor de ultimă oră și setului extins de porturi I/O disponibile, însă nimic nu este mai surprinzător ca cele două ecrane de 14 inch care, extinse la maximum, creează un spațiu de lucru amplu cu o diagonală de 19.8 inchi.

Cele două ecrane ASUS Lumina OLED sunt identice din toate punctele de vedere și folosesc o rezoluție ridicată 3K (2880 x 1800 pixeli). Tehnologia OLED care folosește pixeli iluminați individual vine cu avantaje evidente: culori precise afișate la standarde industriale datorită capacității de a afișa toate culorile spectrului DCI-P3, contrast aproape infinit, timp de răspuns de doar 0.2 milisecunde și o luminozitate maximă în mod HDR ce atinge valoarea de 500 niți, suficient pentru a obține certificarea VESA Display HDR True Black 500.

Aceste caracteristici sunt valorificate de o rată de împrospătare a imaginilor de 120 Hz care asigură o claritate a mișcării fără egal, senzație întărită de marginile subțiri cu un raport ecran-corp de 91% care fac imaginea să pară desprinsă din realitatea înconjurătoare.

Nomazii digitali au un nou laptop preferat

ASUS Zenbook DUO (UX8406): productivitate care se mulează pe felul tău de a lucra

Folosirea a două ecrane de dimensiune completă reprezintă noul standard de productivitate în mișcare. Cu ajutorul standului de susținere încorporat în șasiul laptopului, ecranele pot fi aranjate în mai multe moduri care asigură o versatilitate fără egal: modul dublu cu două ecrane, cu sau fără tastatura conectată prin Bluetooth, modul cu tastatură virtuală afișată pe ecranul inferior, modul tradițional laptop, modul de partajare cu ecranele întinse complet la 180 de grade și modul desktop cu ecranele alăturate dispuse vertical. ASUS Pen 2.0 vine în ajutorul artiștilor digitali, fiind un stilou opțional care poate identifica nu mai puțin de 4096 de niveluri de presiune.

Al doilea ecran poate fi utilizat pentru mărirea spațiului disponibil pentru aplicații, dar, în funcție de modul de lucru ales, este posibilă afișarea tastaturii și touchpad-ului virtual, iar accesul la panoul de utilități practice prin glisarea cu șase degete în jos îți oferă control rapid și intuitiv al acestor moduri de lucru.

 ASUS Zenbook DUO (UX8406) poate face față oricărui flux de lucru pentru că îți oferă toate porturile de care ai nevoie, în ciuda carcasei ultra-portabile care măsoară 1.99 cm grosime și care cântărește doar 1.35 kg, greutate la care se adaugă tastatura Bluetooth de 0.3 kg.

Pentru că este conceput pornind de la nevoile utilizatorilor în mișcare, ASUS Zenbook DUO (UX8406) oferă o autonomie de 13 ore departe de priză datorită bateriei cu capacitate de 75 Wh și durată de viață extinsă cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare. Atunci când este nevoie, bateria se poate încărca de la zero la un nivel de 60% în doar 49 de minute.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) te va surprinde prin performanța asigurată de un procesor Intel Core Ultra 9 -185H cu 16 nuclee ce rulează până la 5.1 GHz, un model extrem de rapid care integrează și un modul NPU Intel AI Boost pentru a accelera sarcinile AI.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) este construit pentru a fi rezistent, de aceea trece fără dificultate regimul de testare necesar pentru obținerea certificării de durabilitate la standard militar MIL-STD-810H. Din acest motiv, laptopul este oferit cu o garanție comercială de 3 ani.

ASUS Zenbook DUO (UX8406): productivitate care se mulează pe felul tău de a lucra

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”.

Dacă ți-am stârnit interesul, află că poți achiziționa noul model ASUS Zenbook DUO (UX8406) prin precomandă din eShop ASUS România și de la partenerii autorizați ASUS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează