GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Atalanta - Real Madrid: Rămân „galactici” și cu nouă jucători accidentați? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui Real! Ce trebuie să faci pentru o cotă de 100

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 01:52 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 01:52

Atalanta - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Trupa lui Zinedine Zidane vine la Bergamo cu un lot decimat din cauza accidentărilor.

Real Madrid pare să aibă o misiune extrem de complicată în deplasarea de la Bergamo. Zidane nu va putea conta pentru meciul tur cu Atalanta pe nouă fotbaliști, toți accidentați: Sergio Ramos, Benzema, Hazard, Carvajal, Marcelo, Militao, Odriozola, Rodrygo și Valverde sunt out pentru confruntarea din Italia. Atalanta o așteaptă pe Real după două victorii la rând în Serie A (1-0 cu Cagliari și 4-2 cu Napoli), iar elevii lui Gasperini s-au apropiat din nou de locurile de Liga Campionilor, după ce avuseseră un start mai slab de sezon.

Chiar dacă stă prost din punct de vedere numeric, Real traversează totuși o perioadă cu rezultate bune pe plan intern. „Galacticii” au patru victorii consecutive în La Liga și au recuperat din distanța care îi separa de liderul Atletico. Doar trei puncte mai sunt între Atletico și Real Madrid, după ce madrilenii au câștigat în deplasarea de la Valladolid, scor 1-0. Real Madrid a câștigat 10 dintre ultimele 11 meciuri din Liga Campionilor disputate împotriva echipelor din Italia. Pariorii pot profita dacă Real obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes. Poți avea chiar o cotă de 80 în cazul în care pariezi 50 de lei și pe alte evenimente înainte de startul partidelor (detalii AICI)!

  • Atalanta a pierdut doar șase dintre ultimele 29 de jocuri disputate în cupele europene;
  • Hateboer este singurul fotbalist care nu va putea juca pentru Atalanta;
  • Real și Atalanta nu s-au mai întâlnit niciodată în Liga Campionilor.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 60, în loc de 3,00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! Totodată, puteți obține o cotă de 100 la victoria lui Real, în cazul în care pariați 50 de lei și pe alte evenimente sportive, pre-meci! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close