GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Atenție la posibilele surprize din week-end în marile campionate!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 16:46 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 16:55

Antrenorii de fotbal sunt îndrăgostiți de clișeul „nu mă surprinde nimic”. Ei fac asta la începutul fiecărui sezon de fotbal, ceea ce înseamnă că marile cluburi din lume nu au cu ce să ne surprindă. 

Chiar și marile surprize pe care le prezintă publicului fac parte dintr-o strategie elaborată de-a lungul anilor. Momentul pentru slăbiciuni și experimente este chiar acum. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pentru Liga Campionilor pe efbet.ro.

Există o posibilitate uriașă de a urmări niște rezultate senzaționale în acest weekend. În rândurile de mai jos am trecut printre cele mai puternice echipe și am selectat unele pe care le credem cu adevărat impenetrabile. 

Etapa din Italia, de exemplu, se dovedește a fi una calmă, cu victorii pentru Juventus, Atalanta și Milan. Bomba ar putea să explodeze la Inter versus Torino de pe San Siro și să-i revendice capul lui Simone Inzaghi. 

Atenție și la „Diego Maradona”, pentru că Napoli poate ieși imediat din ritm după uriașul triumf cu Liverpool. Napoletanii au făcut deja un pas greşit acasă cu Lecce şi pot repeta acelaşi 1-1 cu Spezia. 

Și bineînțeles, cele două victorii rezonabile ale cluburilor romane sunt destul de discutabile. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro 

În Spania, în etapa a șasea, ca prin minune nu avem niciun derby național sau chiar regional. Situația este puternici versus slabi și, în majoritatea cazurilor, vor triumfa favoritele. Real și Barca vor defila prin Mallorca și Cadiz. 

Dar mult mai interesante ca opțiune sunt Espanyol - Sevilla și Getafe - Real Sociedad. Aici avem prezența unei crize profunde la Sevilla și Getafe și asta duce la victorii pentru rivalele lor. Cele mai bune cote pentru evenimentele spaniole aici pe efbet.ro.

În Germania, Bayern se va alătura giganților care vor culege cu ușurință trei puncte în acest weekend. Dar la Berlin, Hertha ar putea produce surpriza împotriva celor de la Leverkusen și am putea vedea o altă demisie de antrenor. Toate meciurile nemțești sunt aici pe efbet.ro.

Cel mai interesant, sau mai degrabă clar meci al întregului weekend. Olympique Marseille are nevoie de o supraveghere specială pentru că geniul Alexis Sanchez este acolo. Iar sudiştii au început foarte puternic în Ligue 1. Ei primesc vizita celor de la Lille iar rezultatul nu pare ușor de prezis. Cele mai bune cote pentru acest joc sunt pe efbet.ro.

Săptămâna viitoare va fi tensiune și pentru elita Europei. Etapa a doua a grupelor va oferi din nou două opțiuni – handicapuri mari și senzații chiar mai mari, precum cea văzută la Leipzig. În momentul de față este greu de înțeles intențiile marilor cluburi. 

În orice caz, meciul de la München va fi special pentru că Robert Lewandowski va reveni și va fi interesant de văzut cine va ieși învingător între Bayern și Barcelona. Cele mai mari cote pentru acest joc la efbet.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează