GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Athletic Bilbao - Barcelona: Cine câștigă Cupa Regelui? Cotă mărită la 50 pentru victoria Barcelonei

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 11:24 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 11:48

Athletic Bilbao și Barcelona se întâlnesc azi, de la 22:30, în finala Cupei Regelui, ediția 117, un ultim act programat să se joace pe „Estadio de La Cartuja”, stadionul Olimpic din Sevilla. Presa din Spania vorbește despre „ultima finală pe care Messi o va juca pentru Barcelona”.

Bilbao și Barcelona s-au întâlnit deja de trei ori în 2021: Barca a câștigat ambele confruntări din La Liga (3-2 la Bilbao și 2-1 pe Camp Nou), în timp ce Bilbao s-a impus în Supercupa Spaniei (2-2 în timp regulamentar și 3-2 după prelungiri). De altfel, jocurile din Cupă par să le briască elevilor lui Marcelino, Athletic Bilbao impunându-se ultima dată în fața Barcelonei, în 90 de minute, în 2020, într-o partidă din Cupa Regelui, scor 1-0.

Barcelona a câștigat de 30 de ori Cupa Spaniei, în timp ce Bilbao s-a impus de 23 de ori. Barcelona domină în confruntările directe din ultimii ani, catalanii câștigând cinci din ultimele 10 partide disputate în fața lui Bilbao, bascii reușind să se impună de doar două ori. Cu 94 de goluri marcate, Barcelona este echipa care a înscris cel mai mult în finalele disputate în Cupa Regelui. Pariorii pot profita dacă Barcelona obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Ar putea fi ultima finală pentru Leo Messi, dacă argentinianul va pleca de la Barcelona la finalul sezonului;
  • Coutinho, Fati și Neto nu vor juca pentru Barca;
  • Alvarez, Berchice și Zarraga sunt absenții oaspeților;
  • Bilbao a pierdut ultimele cinci finale din Cupa Regelui în care a jucat (trei dintre ele au fost cu Barcelona).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează