GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Atletico - Real: Cine se impune în derby-ul Madridului? Cotă mărită la 80 atât pentru victoria lui Atleti, cât și pentru succesul lui Real

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 00:47 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 10:02

Atletico Madrid - Real Madrid se joacă azi, de la 17:15, în derby-ul rundei a 26-a din La Liga. Cele două rivale sunt despărțite de cinci puncte înaintea duelului de pe „Wanda Metropolitano”.

Atletico Madrid are doar două victorii în ultimele cinci etape din La Liga, dar rămâne în continuare în fruntea ierarhiei. Formația lui Simeone nu traversează cea mai bună perioadă, dar a reușit, totuși, să obțină o victorie extrem de importantă pe terenul lui Villarreal, scor 0-2, în ultima etapă de campionat. Atleti n-a mai câștigat de cinci ani în La Liga în fața lui Real Madrid și, mai mult, nu s-a impus niciodată pe „Wanda Metropolitano” de la inaugurarea stadionului. Totuși, Atleti vrea să transforme în avantaj problemele de lot pe care le are Real și să închidă seria negativă în fața „galacticilor”. Pariorii pot profita dacă Atletico Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 80 pentru un succes (detalii AICI)!

Real Madrid a picat pe locul trei după remiza cu Real Sociedad, 1-1, dar poate s-o egaleze la puncte pe Barcelona dacă va câștiga derby-ul cu Atletico Madrid. Zinedine Zidane nu se va putea baza în continuare pe Carvajal, Hazard, Mariano și Sergio Ramos, în timp ce prezența lui Benzema în formula de start e încă pusă sub semnul întrebării. În tur, Real s-a impus cu 2-0, iar trupa blanco vrea să prelungească invincibilitatea în fața lui Atleti la 10 partide după duelul de azi. Pariorii pot profita dacă Real Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 80 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Gimenez şi Herrera sunt absenții lui Atletico Madrid pentru derby-ul cu Real;
  • Simeone n-a pierdut niciodată trei meciuri la rând din postura de gazdă (Atleti are două înfrângeri consecutive acum pe teren propriu);
  • Cu doar 16 goluri primite, Atletico Madrid are cea mai bună defensivă din campionat.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Atletico Madrid a fost mărită la 80, în loc de 2,65. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 400 de lei! De asemenea, și cota pentru victoria lui Real Madrid a fost mărită la 80, în loc de 2,85. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 400 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează