GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

AttoSoft.ro ofera programe de gestiune si solutii software ERP cu utilitati remarcabile

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 14:58 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 15:03

AttoSoft este profesionistul de care orice firma are nevoie, oferind solutii software ERP, inclusiv ERP distributie si alte servicii dedicate, CRM, diverse programe de contabilitate si financiare. Pe langa faptul ca orice firma poate sa gaseasca la AttoSoft.ro un program de gestiune magazin sau alte programe software de ajutor, compania vinde case de marcat cu jurnal electronic, cantare electronice, imprimante fiscale, cititoare coduri de bare, imprimante termice si alte consumabile.

Avantaje semnificative pe care AttoSoft le ofera clientilor

Inca din momentul infiintarii firmei, compania AttoSoft a urmarit sa le ofere clientilor punctele cheie care sa le ajute afacerile sa prospere. Mangamentul companiei pune in continuare accent pe urmatoarele aspecte:

  • flexibilitate: desi o licentiere flexibila este un avantaj pentru orice firma, AttoSoft le ofera clientilor sai mai mult de atat. Concret, este vorba despre posibilitatea ca aplicatiile pe care o firma le utilizeaza sa fie personalizate in functie de afacere si alti parametri importanti. Scopul personalizarii aplicatiilor este sa se obtina un randament superior atunci cand acestea sunt utilizate;
  • tehnologie: in activitatea pe care o desfasoara, AttoSoft imbina tehnologii de ultima generatie cu baze de date solide, care fac fata celor mai pretentioase moduri de exploatare: volume semnificative de date, mai multi utilizatori, munca la distanta, pe Internet;
  • experienta: cunostintele pe care echipa AttoSoft a dobandit-o in peste 20 de activitate care consta in implementarea sistemelor informatice, determina rezultate excelente;
  • portofoliu: in portofoliul AttoSoft sunt incluse sute de firme si tot atat de multi antreprenori multumiti de serviciile si produsele companiei.

AttoSoft asigura integrarea tuturor datelor in sistem si programe de gestiune impecabile

Istoricul in antreprenoriat pe care clientii AttoSoft.ro il au este diferit, insa are in comun angajamentul AttoSoft care rezolva ori situatie care apare, indiferent de tipul de activitate al firmelor. Pentru bunul mers al afacerilor clientilor, AttoSoft a dezvoltat un sistem informatic DataLight Enterprise, caracterizat de posibilitatea de integrare a informatiilor si viteza cu care aceste informatii circula in sistem.

Sistemul informatic DataLight Enterprise este caracterizat de automatizare, fiabilitate, interfata intuitiva si posibilitatea de integrare a modulelor. Antreprenorii care utilizeaza DataLight Enterprise pot sa se bazeze pe acest sistem informatic pentru orice decizie luata. 

Integrarea in totalitate a datelor intr-un sistem centralizat are avantaje uimitoare. Comunicarea este un proces esential si in organizatii. Pentru bunul mers al companiilor este vital ca informatiile sa fie comunicate imediat si controlat intre mai multe departamente. 

De asemenea, in sistemul integrat oferit de AttoSoft accesul la date poate fi minutios controlat si dozat, in functie de necesitatile utilizatorilor. Avand accesul controlat, utilizatorul se va concentra pe actiunile care il privesc si va evita sa greseasca. Nu il ultimul rand, DataLight Enterprise asigura  rapoarte si analize complete – de la cele mai simple, precum stocuri si solduri, pana la analize care urmaresc profitabilitatea pe centre de profit. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează