GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Auchan sărbătorește 14 ani în România cu premii de zeci de mii de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 17:58 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 18:30

Până pe 20 octombrie, în magazinele Auchan din toată România și pe auchan.ro, compania a pregătit clienților mii de preţuri şi oferte speciale la mărci renumite şi produsele din gama proprie Auchan, noutăţi, producători români, acţiuni şi surprize în magazine,  precum și o tombolă specială la care marele premiu este în valoare de 10.000 de euro.

Lanțul de magazine originar din Franța a deschis primul hipermarket, Auchan Titan, în România în 2006. De atunci, compania s-a extins în toată țara. În prezent, Auchan numără 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și o rețea de 26 de magazine de proximitate MyAuchan.

Campania care aniversează cei 14 ani în România se desfășoară în toate magazinele fizice și în cel online. O tombolă cu peste 1.000 de premii și marele premiu în valoare de 10.000 de euro fac parte din surprize, alături de mii de prețuri aniversare, oferte speciale, producători români și noutăți la raft.

Pentru a participa la marea tombolă Auchan, clienții trebuie să-și obțină propriul buletin aniversar astfel:

1. Își creează un cont de client pe www.auchan.ro.

2. Își generează buletinul aniversar virtual din secțiunea „Aniversar #14/Generare buletin aniversar. 

Clienţii care au intrat deja în posesia unui buletin aniversar cu cod trebuie să îl înscrie în contul lor de client pe auchan.ro, la secţiunea „Aniversar #14/Înscriere Buletin Aniversar”.

În plus, toţi cei care şi-au înscris sau şi-au generat codul de buletin aniversar în contul de client până la data de 11.10.2020, vor primi în avanpremieră informare privind ziua secretă cu -5% la tot, cu excepţia ţigărilor şi taxei verzi, pentru cumpărături în magazin.

Auchan sărbătorește 14 ani în România cu premii de zeci de mii de euro

Premiile tombolei sunt:

  • 10.000 de euro net (echivalentul în LEI calculat la cursul valutar BNR valabil în ziua trimiterii premiului către Câştigător) direct în contul marelui câștigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1.000 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun
  • 100 de coșuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun.
  • de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. . Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei. Reducere valabilă exclusiv online, doar pentru cumpărături efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o dată, pentru o sesiune de cumpărături şi nu se cumulează cu alte coduri.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează