GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Australian Open la Start! Istorie, statistici, favoriți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 14:35

Între 16 și 29 ianuarie la Melbourne se va desfășura Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Cu o istorie impresionantă, acesta s-a disputat prima dată în anul 1905, pe terenul de cricket Warehouse Ground, sub denumirea de  The Australasian Championships devenind apoi  Australian Championships în 1927 și Australian Open din 1969.

MARTINA HINGIS – CAMPIOANĂ LA 16 ANI

În epoca recentă, în anul 1997 o sportivă de doar 16 ani cucerea marele trofeu! Martina Hingis își începea domnia în tenisul mondial cu o victorie în turneul de la antipozi. Elvețianca avea să dispute 5 finale consecutive după acel succes.

La masculin, australianul Ken Rosewall deține un record inedit. Este cel mai tânăr (18 ani) dar și cel mai vârstnic câștigător al turneului (37 ani).

 ULTIMELE FINALE – DJOKOVIC DOMINANT

m foto mijloc

 Novak Djokovic a dominat ultimele ediții ale turneului. Sârbul are 4 titluri în ultimii 5 ani, 3 dintre acestea câștigându-le chiar în fața rivalului Andy Murray.

Deținătoarea trofeului la feminin e Angelique Kerber.

 SIMONA HALEP – A 3-A FAVORITĂ

m foto la final

Speranțele noastre se leagă de Simona Halep. Constănțeanca e cotată cu șansa a 3-a, casa de pariuri MaxBet oferind o cotă excelentă (9.00) pentru victoria Simonei.

Serena Williams e mare favorită (cotă 3.00), într-un turneu de unde vor lipsi Maria Sharapova, Madison Keys, Petra Kvitova, Victoria Azarenka, Sloane Stephens și Sabine Lisicki.

Pe tabloul masculin, lucrurile sunt clare. Casele de pariuri cred ca va fi o luptă în doi Djokovic – Murray.

Dacă vă așteptați la o surpriză, siteul de pariuri online MaxBet oferă cote atractive pentru acest eveniment. Legendarul Roger Federer (cotă 17.00), surpinzătorul Kei Nishikori (cotă 26.00) sau rebelul Nick Kyrgios (cota 34.00) ar putea să vă aducă un profit frumos.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează