GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

AUSTROTHERM, partener la o seară a legendelor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 15:07 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 15:07

Marți, 7 iunie 2022, CSA Steaua a dat timpul înapoi, cu ocazia sărbătoririi celor 75 de ani de la înființarea clubului. A fost o seară a legendelor, a emoțiilor și a poveștilor despre triumf. I-am revăzut, între alții, pe Anișoara Cușmir și Gheorghe Berceanu, Ana Maria Popescu și Camelia Potec, Alina Dumitru și Elena Horvath. Iar pe teren au evoluat nume precum Florin Prunea, Adrian Bumbescu, Adrian Ilie, Emil Săndoi, Costel Gâlcă, Gheorghe Mihali, Viorel Moldovan. 

„A fost o seară de neuitat. Antrenori, mari campioni, suporteri, oameni din conducerea sportului românesc au onorat momentul, cu toții uniți de aniversarea acestui club de legendă. Atâtea povești, recunoștință și respect, așa cum merită cei care au făcut cinste României și clubului Steaua. 

Compania AUSTROTHERM Com SRL a fost onorată să fie parte din acest eveniment de gală”, a declarat Roxana Ghioca, director general Austrotherm. (foto, alături de Dan Cașcaval, Marketing Manager)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close