GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Austrotherm urează ”La mulți ani, CSA Steaua București!”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 09:56 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 09:56

Clubul Sportiv al Armatei Steaua săr-bătorește 75 de ani de existență. Brandul international Austrotherm a decis să se alăture acestui eveniment, considerând că atât clubul cât și compania s-au dezvoltat având la bază aceleași valori: disciplina, sacrificiul, organizarea, regulile stricte, dar si succesul! Iolanda Balaș – Söter, Ana Maria Brânză, Ilie Năstase, Cristian Gațu sunt doar câteva dintre numele marilor campioni care au făcut cunoscut brandul Steaua în întreaga lume. 

„Am ales să fim parte din acest eveniment fiindcă eu cred cu tărie că noi toți ceilalți trebuie să apreciem activitatea sportivilor de până acum, să o susținem pe cea a viitorilor sportivi, să ne gândim câteva clipe că în spatele unei performanțe răsunătoare sunt ani întregi de eforturi si de renunțări”, a declarat Roxana Ghioca, director general Austrotherm Com SRL. 

În cei peste 23 ani de activitate pe piața din România ne-am concetrat atenția pe producția de materiale termoizolante astfel încât să asigurăm confortul termic al locuintelor, spațiilor office sau industriale, reducerea cheltuielilor de întreținere, creșterea confortului termic. Garanția produselor noastre o reprezintă standardul de calitate impus de normele în vigoare ale comunității europene. 

Austrotherm Com SRL, expertul dumneavoastră în termoizolații, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding care deține în prezent 29 de fabrici de polistiren in 11 țări din Europa Centrală și de Est. Trei dintre acestea în România.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close