GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Avantaje ale ferestrelor din termopane

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 13:28 / Actualizat marti, 08 martie 2022 13:28

Atunci când dorești să îți amenajezi locuința sau să modernizezi o casă mai veche, prima schimbare pe care o vei face este înlocuirea geamurilor. Ferestrele vechi, mai ales cele din lemn, prezintă mult prea multe dezavantaje față de termopan. 

Lemnul, deși estetic arată cel mai bine, oricât l-a întreține, tot își pierde din calitate și se îndoaie din cauza fluctuațiilor de temperatură, a precipitațiilor, umidității, etc. E bine să alegi niște termopane de calitate care îți permit să dai un aer interesant casei tale și prielnic pentru un mediu confortabil de trăit. Confortul nu înseamnă doar lux, ci stabilitate. Mai jos ți-am pregătit câteva avantaje pentru care merită să alegi termopane de calitate:

Raport excelent preț calitate

Unul din cele mai importante avantaje al schimbării ferestrelor îl reprezintă raportul preț calitate pe care cele din termopane îl au. Atunci când montezi ferestre noi, acestea se pot achiziționa la prețuri mult mai rezonabile, decât cele din lemn sau alte materiale. Poți găsi online rapid firme care îți montează și calculează prețul pentru nevoile tale. Astfel, iei cea mai bună decizie și alegi termopane de calitate pentru tine și familia ta.

Luminezi mai bine camera

Dacă vrei să ai parte de mai multă lumină naturală în orice cameră, atunci e bine să instalezi un geam termopan. Ai parte de lumina încă de la prima oră și ești mai binedispus. Geamurile din termopan se deschid ușor și nu acoperă mult spațiu ramele astfel încât să te bucuri de o vedere afară largă. În plus, aduc un plus de valoare design-ului din camera ta. Poți să montezi și balcoane sticlă și aduci și mai multă lumină naturală în casă.

Confort termic indiferent de anotimp

Probabil principala cauză pentru care vrei să alegi termopanele este reprezentată de pierderea căldurii pe timpul iernii. Pentru o izolare mai bună a casei, e indicat să utilizezi termopane de cea mai bună calitate. Confortul termic este sporit, indiferent de anotimp. Iarna se menține căldura eficient în casă, în timp ce pe timpul verii, ai parte de răcoare și condiții optime. Dacă ai și o terasă poți alege să cauți și pergole utile pe timpul verii pentru a nu avea prea multă lumină puternică.

Previne mucegaiul și igrasia

Utilizarea unor ferestre din termopan pot avea numeroase beneficii și pentru preveirea mucegaiului și a igrasiei. Acestea au o microventilație care nu face necesară aerisirea camerei în fiecare zi. În acest fel eviți apariția condensului care duce la mucegai sau alte probleme ce pot dăuna sănătății organismului. 

Aerisire eficientă a camerei

Așadar, un alt avantaj important de care beneficiezi când alegi termopane cu o deschidere în plan paralel. Acestea pot permite aerisirea toată ziua, ca atunci când revii de la muncă să nu mai pierzi timp cu deschisul geamului. E important să verifici toate tipurile de termopan și să găsești soluția potrivită nevoilor tale. 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează