GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Avantajele energiei solare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 15:43 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 15:51

Pe masura ce costul energiei regenerabile continua sa scada, din ce in ce mai multe gospodarii trec la surse curente de energie regenerabila. Printre cele mai accesibile si abundente dintre acestea se numara panourile solare, sau panourile fotovoltanice.

1. Ofera energie curata, regenerabila 

Energia solara este o sursa de energie regenerabila 100% curata. Reduce dependenta de petrol, carbune si gaze naturale pentru producerea de electricitate. Acesti combustibili fosili produc emisii nocive care afecteaza calitatea aerului, a apei si a solului si sunt responsabile de incalzirea globala. Se estimeaza ca intre 2000 si 2065, Pamantul va pierde mai multe specii de plante si animale pana la disparitie decat in ​​ultimii 65 de milioane de ani. Aceasta este o statistica uluitoare si care este determinata in mod semnificativ de efectele gazelor cu efect de sera din combustibilii fosili.

In schimb, energia solara nu produce poluare. Puterea abundenta a soarelui ofera o sursa nelimitata de energie care nu dezbraca peisajul sau nu dauneaza stratului de ozon. Sistemele rezidentiale de energie solara reprezinta o investitie in viitorul planetei, conservand surse de energie neregenerabile si protejand mediul.

2. Va ofera libertate si control asupra energiei electrice

Reteaua noastra trebuie modernizata pentru a raspunde cerintelor tot mai mari ale unei societati conectate.

3. Puteti economisi la factura dvs. curenta de utilitati

Daca va confruntati cu cresterea cheltuielilor cu energia acasa, panourile solare pentru acasa va pot compensa costurile.  Economiile se pot acumula chiar si in zilele innorate, deoarece soarele emite energie prin cer senin si innorat. Panourile solare ofera eficienta si economii pe tot parcursul anului, chiar si in clima mai rece si innorata. In functie de dimensiunea, eficienta si orientarea lor fata de soare, unele panouri solare genereaza de fapt mai multa energie electrica decat consuma casa ta. Acest lucru ar putea reduce factura lunara la electricitate la zero. In unele zone, este posibil sa va calificati pentru o reducere daca sistemul dvs. de energie solara rezidentiala produce exces de energie electrica. Verificati cu liniile directoare privind energia solara din zona dvs.

Majoritatea facturilor la utilitati cresc in fiecare an. Cu planul de servicii solare, clientii platesc tarife previzibile pentru urmatorii 25 de ani.

4. Se califica pentru incalcari fiscale

Un alt factor in accesibilitatea crescanda a panourilor solare este disponibilitatea reducerilor fiscale federale, de stat si locale. De exemplu, creditul federal pentru impozitul solar va ofera o reducere de la un dolar la altul fata de impozitul federal pe venit. In prezent, creditul federal pentru impozite solare rezidentiale va ofera o reducere dolar pe dolar fata de impozitul federal pe venit egala cu 26% din costul final al sistemelor de energie solara pe care le instalati in casa dvs. Incepand din 2021, creditul fiscal va scadea la 22%. Dupa 2021, creditul fiscal pentru energia solara rezidentiala se incheie.

Cu un sistem solar rezidential, casa dvs. este alimentata de panouri solare pe acoperis in timpul zilei si de energie stocata in baterie noaptea. Instaland panouri solare, obtineti independenta energetica. Panourile solare si bateriile casnice devin din ce in ce mai accesibile, mai rezistente si mai eficiente. Acestea asigura liniste sufleteasca si securitate energetica gospodariilor atunci cand curentul se stinge.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close