GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Avantajele monitorizării prin GPS pentru firmele de închirieri auto

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 18:21 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 18:21

Tocmai ți-ai deschis o companie de închirieri mașini și vrei să fii sigur că totul decurge ,,că la carte”? Ceea ce ai nevoie este să deții control absolut asupra curselor și buna lor desfășurare. Pentru a reuși acest lucru de la distanță cu succes, este util să montezi pe toate mașinile din flota auto sisteme de monitorizare GPS. În continuare, îți vom prezenta beneficiile instalării acestui dispozitiv.

Monitorizare GPS auto

Sistemul de monitorizare prin GPS este o tehnologie complexă, alcătuită din mai multe funcționalități, destinată vehiculelor auto de firmă, care se ocupă cu transportul persoanelor sau mărfurilor. Pentru a fi sigur că produsul este unul de calitate superioara, este necesar să privești către câteva detalii.

Lista de funcții pe care le întreprinde trebuie să fie cât mai lunga și variata. Dacă deții o firmă de închirieri auto, trebuie să achiziționezi un sistem GPS auto care dispune de localizare în timp real și transmiterea coordonatelor online. O data la perioade presetate, trebuie să iți transmită un raport detaliat care să conțină informații despre ultima poziție a vehiculului, viteza cu care conduce, timpul de pauză în raport cu întregul program de lucru, adresele la care s-a deplasat, kilometrajul și starea bateriei. De asemenea, abaterile de la traseul inițial trebuie semnalate în timp util. În privință vitezei, trebuiesc precizate atât valoarea minima cât și cea maxima, care constituie un indiciu cu privire la stilul de condus al șoferului și la predispoziția de a crea un accident. 

Poți seta inclusiv să fii semnalat despre nivelul de combustibil din rezervor, care este o informație esențială pentru un manager de firmă închirieri auto. Astfel, îți poți nota cantitatea de carburant de care ai nevoie lunar și astfel iți poți realiza un plan de economisire. 

GPS auto

Un avantaj al sistemului de tip GPS pe care îl poți folosi pentru a-ți îmbunătăți calitatea muncii este starea licențelor auto de tip ITP, CASCO, roviniete sau RCA. Sistemele performante iți dau o alerta atunci când se apropie perioada de expirare. Foaia de parcurs este un raport generat automat după fiecare cursa în parte care iți comunica o serie de informații utile, mai ales daca deții o companie de închirieri de vehicule. Printre date se află traseul parcurs, cu opriri și pauze, orele la care s-a început cursa și la care s-a terminat, timpul de funcționare al motorului, locația de pornire cât și cea de sosire. 

Alt tip de raport pe care îl oferă automat sistemul GPS este cel cu privire la componentele mașinii și starea lor de funcționare. Astfel, vei afla nivelul de benzina sau motorină din rezervor, cate rotații a efectuat motorul vehicului în cauza, ce consum de combustibil prezinta la sută de kilometri efectuați, ce temperatura are lichidul de răcire. În plus, vei primi informații despre stilul de conducere, adică vitezele înregistrate pe drum drept și în curbe, numărul accelerărilor și frânele, plus cât de bruște sunt. 

GPS navigație

Pe lângă funcția de clasica a GPS-ului, cea de navigație, sistemul îți poate plăti automat taxele de pod, pentru că tu să nu mai stai cu grija că nu ai plătit în timp util și să trebuiască să gestionezi apoi amenzile. Mai ales daca firma ta deține un număr mare de vehicule, aceasta funcție este mai mult decât utila, este vitala! Astfel, cu ajutorul sistemelor de monitorizare de tip GPS ai controlul complet asupra vehiculelor din flota ta și poți afla oricând dacă ceva nu funcționează conform planului stabilit inițial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează