GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  TURUL CICLIST AL SIBIULUI 2013

Azi începe Turul Sibiului!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 15:14

Astăzi începe cea mai importantă şi spectaculoasă competiţie de ciclism din România, Turul Sibiului. Pe o distanţă de 480 de kilometri în cele mai fascinante zone din Transilvania, cicliştii înscrişi îşi vor disputa intens lupta pentru cele 529 de puncte UCI puse în joc.

Dacă anul trecut organizatorii au atras aprecierea presei internaţionale printr-o organizare aproape de perfecţiune, anul acesta spectacolul va fi garantat de o încadrare superioară a Turului Ciclist al Sibiului în calendarul competiţiilor UCI: 2.1. Aceasta asigură prezenţa unor nume importante în lumea ciclismului mondial, precum Emanuele Sella, Fabio Felline, Matia Gavazzi, Davide Rebellin sau Martin Pedersen. 

Nu sunt de neglijat nici participarea lui Victor De La Parte (SP Tableware), cîştigătorul Turului din 2012 sau cea a lui Eduard Carol Novak (Tuşnad Cycling Team), dublu medaliat cu aur şi argint la Jocurile Paralimpice din cadrul Olimpiadei de la Londra 2012 şi noul preşedinte al FRCT.

2.040 metri altitudine maximă ( Bâlea Lac)

Programul turului

Prolog - 11 iulie- plecare (ora 18.oo): centrul istoric al Sibiului
Etapa 1 - 12 iulie- plecare (ora 11.oo): Sibiu; finiş: Bâlea Lac
Etapa 2 - 13 iulie- plecare (ora 11.oo): Sibiu; finiş: Păltiniş
Etapa 3A - 14 iulie- plecare (ora 9.3o): Muzeul din Dumbrava Sibiului; finiş: Muzeul din Dumbrava Sibiului
Etapa 3B - 14 iulie- plecare (ora 16.45): Sibiu; finiş: Piaţa Mare din Sibiu

30.000 de euro premii în bani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează