GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Barcelona - Sevilla: Reușesc catalanii „remontada” în Cupa Spaniei? Cotă mărită la 50 pentru victoria Barcelonei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 13:51 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:51

Barcelona - Sevilla se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă a duelului din semifinalele Cupei Spaniei. În tur, Sevilla s-a impus cu 2-0 și pornește cu prima șansă la calificarea în ultimul act al competiției.

Barcelona a învins-o pe Sevilla, acum o săptămână, în campionat, scor 2-0, și speră la un nou rezultat favorabil în returul din Cupa Spaniei. Catalanii dau semne că au depășit pasa proastă și au ajuns la două victorii legate în La Liga, acolo unde ocupă poziția a doua, la cinci puncte în spatele liderului Atletico Madrid. De cealaltă parte, andaluzii au oprit seria de invincibilitate în meciul cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, pierdut cu 2-3, iar apoi au cedat și în campionat, în fața Barcei, bifând prima înfrângere în ultimele șapte runde.

Sevilla și Barcelona s-au întâlnit și în 2019 în Cupa Spaniei, iar Sevilla s-a impus, în meciul tur, cu 2-0, exact ca acum. La acea vreme, Barcelona a reușit să întoarcă soarta calificării cu o prestație senzațională pe Camp Nou, unde s-a impus cu 6-1. De atunci, Sevilla a mai venit de două ori pe arena Barcei: în 2019, când Barca a câștigat cu 4-0 și în 2020, când s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pariorii pot profita dacă Barcelona obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Sevilla a câștigat ultima dată pe Camp Nou în 2010, 2-0, în Cupa Spaniei;
  • Coutinho, Pjanic, Fati, Sergi Roberto și Pedri nu vor evolua pentru Barcelona;
  • Acuna și Ocampos au acuzat ceva probleme medicale și sunt incerți pentru duelul de pe Camp Nou;
  • Atât Barcelona cât și Sevilla au pierdut duelurile din Liga Campionilor: Barca 1-4 cu PSG, Sevilla 2-3 cu Dortmund.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1,50. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează