GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Batem cu 1-0 sau cu 2-0? Cote super-atractive pe Romania - Suedia

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 13:48

 

Campania de calificare la EURO 2020 se apropie de sfârșit, vineri, 15 noiembrie, disputându-se penultima rundă din Grupa F, grupă din care fac parte Spania, Suedia, România, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. 

Clasament Grupa F după primele 8 etape

  1. Spania-20 puncte 
  2. Suedia-15 puncte 
  3. România-14 puncte 
  4. Norvegia-11 puncte 
  5. Insulele Feroe-3 puncte 
  6. Malta-3 puncte 

După cum preconizau, de altfel, majoritatea specialiștilor imediat după tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor, Spania - triplă campioană europeană (1964, 2008, 2012) și mondială (2010) și-a asigurat deja calificarea la turneul final, acumulând 20 de puncte din 24 posibile, Insulele Feroe și Malta au fiecare câte 3 puncte (din victoriile în meciurile directe), iar bătălia pentru cel de-al doilea loc ce duce la EURO încă se joacă. 

Deși, ținând cont de valoarea echipelor, cel mai firesc ar fi fost ca lupta pentru locul 2 să se ducă între Suedia și Norvegia, iată că tricolorii au reușit să ,,ia fața’’ Norvegiei, fiind la doar 2 pași (foarte dificili, e drept) de atât de mult dorita calificare. Primul dintre cei doi pași trebuie făcut chiar în această vineri, când trebuie sa câștigăm cu 1-0 sau la diferență de minim două goluri în fața Suediei. Misiunea pare destul de dificilă, nu doar dacă ținem cont că întâlnim o echipă cel puțin teoretic mai valoroasă, ci și prin prisma scorului cu care ar trebui să ne impunem, deoarece victoriile cu 1-0 nu sunt specialitatea casei, iar cele la minim două goluri diferență par destul de improbabile. Pe site-ul agenției de pariuri online Unibet, un scor final 1-0 în favoarea României este creditat cu cota 8.00, un 2-0 cu 12.50, iar pe un 3-1 putem paria la cota 21.00. 

Unibet este o agenție de pariuri recunoscută pentru cotele excelente oferite de peste 20 de ani, dar și pentru inovațiile aduse în domeniu. Cea mai nouă funcție a acestora, Creare Pariu Multiplu, permite clienților să adauge pe un bilet multiplu mai multe selecții din același eveniment. De exemplu, dacă luăm în calcul cele 3 partide programate vineri în Grupa României, un bilet creat cu această funcție inovatoare ar putea include următoarele selecții: Norvegia câștigă, peste 3.5 goluri în Norvegia vs. Feroe, Ambele marchează în România vs. Suedia, peste 3.5 goluri în Spania vs. Malta

Batem cu 1-0 sau cu 2-0? Cote super-atractive pe Romania - Suedia

Norvegia vs. Insulele Feroe, ora 19:00 

Deși teoretic norvegienii mai pot prinde locul 2, nimeni nu ia în calcul această variantă, deoarece pentru acest lucru ar fi nevoie că România și Suedia să termine la egalitate meciul de vineri, iar în ultima rundă România să nu câștige în Spania și, aici vine problema, Suedia să nu câștige acasă cu Feroe. 

Acestea fiind datele ecuației, Norvegia vs. Feroe rămâne un meci fără miză, în care cotele pe piața 1X2 arată astfel: Norvegia 1.07, Egalitate 12.00 și victorie Feroe cota 31.00.

Batem cu 1-0 sau cu 2-0? Cote super-atractive pe Romania - Suedia

România vs. Suedia, ora 21:45 

,,Finala’’ grupei F se dispută cu casa închisă, în jur de 50.000 de fani urmând a fi alături de tricolori în meciul crucial contra Suediei. Îmbucurător este faptul că selecționerul Cosmin Contra anunță o echipă ultra-ofensivă, incluzându-i de această dată în lot pe Budescu & Alibec și renunțând la nume precum Gicu Grozav sau Paul Anton. În ochii bookmakerilor, meciul de vineri se anunță echilibrat, cu un ușor avantaj de partea oaspeților, cotele la victorie oscilând între 2.50-2.60 pentru suedezi și 2.70-2.85 pentru ai noștri.

Batem cu 1-0 sau cu 2-0? Cote super-atractive pe Romania - Suedia

Spania vs. Malta, ora 21:45 

Fără doar și poate, clișeele de tipul ,,mingea e rotundă’’, ,,se joacă 11 pe 11’’ sau ,,orice se poate întâmpla în fotbal’’ frizează imposibilul într-un astfel de meci. La capătul acestui meci cel mai probabil Spania își va asigura matematic si locul 1 in grupa nu doar calificarea. De fapt aproape toate siteurile specializate de ponturi si pronosticuri la pariuri dau foarte probabila o victorie a Spaniei la scor. Asadar un pariu combinat la Unibet, cu sanse bune de reusita ar fi:

Batem cu 1-0 sau cu 2-0? Cote super-atractive pe Romania - Suedia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează