GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Băuturi fine pe care merită să le încerci de sărbători. De unde le cumperi la prețuri bune

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 01:13 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 01:13

Șampanii sofisticate, whisky în ediție limitată, rom de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre sortimentele de băuturi alcoolice care se regăsesc în oferta FineStore.ro de sărbători, la prețuri mici. 

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice s-a pregătit cum se cuvine pentru perioada Sărbătorilor de iarnă și pune la dispoziția clienților peste 3.000 de produse originale, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Așa că nu este de mirare dacă, pentru șampanie, de exemplu, când ai căutat pe internet „Moet preț” sau „Dom Perignon preț”, ai ajuns pe site-ul FineStore.ro. Pe lângă șampanie, prețuri bune vei descoperi la toate tipurile de băuturi alcoolice, de la licori tradiționale, vin, vodkă, tequila, gin, lichior, coniac, whisky sau rom, în ediții limitate. 

Un astfel de exemplu pentru cei care vor să se delecteze de sărbători cu o băutură fină este Chivas Regal 12 de ani, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate blenduri din lume, fiind un sortiment expresiv, elegant şi frumos echilibrat, cu o textură desăvârşită.

În schimb, pentru cei care preferă romul, Dictador 2 Masters Glenfarclas 1974, îmbuteliat în ediţie limitată, poate fi alegerea potrivită de sărbători. 

Mii de produse originale și cu preţuri mici, pe FineStore.ro

Printre miile de produse cu preţuri mici care se regăsesc în stocul FineStore.ro de sărbători se numără băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Dictador, Masi, June, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul Frapin. 

Este bine de știut că, pentru comenzi cu o valoare mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de cel mult una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. 

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București.

De anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! Sărbători fericite!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează