GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Băuturi online de la CeBemAzi.ro - Comanzi răcoritoare, spirtoase sau dozatoare de bere

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 11:49 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 11:49

În zilele noastre, tot mai multe persoane caută să se afle constant în mişcare şi să profite la maximum de fiecare secundă, întrucât atunci când ai o viaţă foarte activă, timpul tău contează şi nu îţi permiţi să îl iroseşti.

Indiferent cât de bine te organizezi, însă, pot apărea totuşi situaţii neprevăzute, care îţi resetează toate planurile existente şi te pun în poziţia în care eşti nevoit să te adaptezi rapid.

CeBemAzi? este o idee foarte creativă, ce a luat naştere în municipiul Iaşi, menită să vină în ajutorul tău, atât în momentele de criză, precum şi în cele de relaxare. Nu te întrista nici dacă locuieşti într-o altă zonă a tării, căci te bucuri de livrare prin curier în toată România (gratuită la comenzi de minim 50 RON în Iaşi, minim 200 RON pentru restul ţării). Acest magazin de băuturi online, îţi pune la dispoziţie cea mai variată gamă de băuturi alcoolice, dar şi non-alcoolice. Probabil că singurul „dezavantaj” este faptul că se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, pentru a încuraja o atitudine responsabilă, însă cu siguranţă îl putem trece cu vederea. Cine se poate bucura de ofertele lor? Toată lumea!

Dacă eşti o persoană fizică, aflată în căutarea unor băuturi noi, care plănuieşte o petrecere alături de prieteni, sau, ai uitat că trebuie să participi la una şi ai nevoie de un cadou clasic, pe ultima sută de metri, aici este locul potrivit pentru tine. Apă, răcoritoare, energizante, cidru, vinuri, vin spumant, bere, dozatoare, băuturi spirtoase, le vei găsi pe toate pe site-ul https://cebemazi.ro, la preţuri avantajoase, uneori chiar şi reduse. 

De toată această varietate, însă, se pot bucura şi persoanele juridice. CeBemAzi este un distribuitor de băuturi cu o experienţă de 15 ani pe piaţă, pe sprijinul căruia poţi conta atât pentru evenimente diverse, nunţi sau botezuri, dar şi pentru afacerea ta din domeniul HoReCa. 

De ce este acest site ideal pentru HoReCa?

Dacă deţii sau manageriezi un restaurant, pub sau hotel, probabil că eşti familiar cu momentele în care descoperi, brusc, că s-a terminat stocul pentru un anumit produs sau în care eşti anunţat, din scurt, că urmează să aibă loc un eveniment, pentru care eşti total nepregătit. Într-o astfel de situaţie, ai fi adesea nevoit să fugi din loc în loc pentru a cumpăra cele necesare, iar preţurile din magazine nu sunt tocmai ideale pentru afacerea ta. Ei bine, acest distribuitor îţi oferă posibilitatea de a beneficia de livrare în aceeaşi zi (la comenzile plasate până la ora 12.00 – prânz) în raza municipiului Iaşi, sau în maxim 24-48 de ore pentru restul ţării. Mai mult, poţi selecta cu uşurinţă toate produsele necesare dintr-un singur loc, căci variaţia este uimitoare, şi totodată, să ţii evidenţa lor, pentru a te asigura că nu ai uitat să cumperi nimic. Totul din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla, atât timp cât ai acces la un dispozitiv cu internet. Există inclusiv un număr de contact disponibil, la care poţi apela cu încredere, pentru a discuta despre cum îţi poţi optimiza costurile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează