GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern Munchen are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2023 12:15 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 12:15

Liga Campionilor revine cu un meci de gala în această seară între PSG și Bayern, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

PSG - Bayern (ora 22:00) cota 2.65

Cel mai tare duel al săptămânii din optimile Ligii Campionilor pune față în față două formații care au obiectiv în fiecare an să câștige marele trofeu. Din păcate pentru mulți fani, doar una dintre ele va ajunge în sferturile competiției.

Parizienii au pierdut derby-ul din Ligue 1 cu Monaco la finalul săptămânii trecute, fără Messi și Mbappe, amândoi accidentați. Totuși, superstarurile lui PSG s-au antrenat normal ieri și, cel mai probabil, vor evolua din primul minut în această seară într-un duel care se anunță extrem de spectaculos. De altfel, la francezi vor lipsi doar Sanches și Mukiele, dar niciunul nu este om de bază în echipa lui Galtier.

Ai 50 de rotiri gratuite la Mozzart Bet de Valentine’s Day!

În schimb, Bayern are mai mulți accidentați pentru acest meci, printre care Neuer, Mane sau Lucas Hernandez, dar toți sunt absenți de mai multă vreme, iar bavarezii au găsit soluții pentru înlocuirea lor.

Campioana Germaniei a arătat că intră în formă în ultimele partide din Bundesliga, chiar dacă echilibrul este mai mare în fruntea clasamentului. Surprinzător, Kimmich și compania pornesc cu un mic avantaj înaintea duelului de pe Parc des Princes.

Bayern are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează