GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Be the Bo$$ cu MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 00:51 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 00:51

MaxBet.ro nu se joacă atunci când vine vorbe de promoții și nici de data asta nu s-a lăsat mai prejos. Timp de trei luni, cazinoul de top le oferă jucătorilor din România posibilitatea de a lua parte la CEA MAI MARE promoție online – BE THE BO$$ - cu premii în valoare totală de 5.000.000 LEI. Promoția se desfășoară în perioada 16 septembrie – 23 decembrie 2022 și le oferă jucătorilor șansa de a câștiga salarii de Bo$$ de până la 500.000 LEI pe an, dar și unul din cele 5 Mercedes C Class puse în joc. Fă-ți cont acum și înscrie-te în promoție!

Cum poți fi BO$$ cu MaxBet.ro?

Este foarte simplu! Înscrierea la promoția BE THE BO$$ se face prin apăsarea butonului Participă de pe site. După aceea, tot ce îți rămâne de făcut este să te distrezi responsabil în orice secțiune de pe maxbet.ro.

Dacă nu ai cont pe MaxBet.ro, nu e nicio problemă, durează doar câteva clipe să îți deschizi unul nou și să profiți de ofertele noastre speciale. 

Cum poți câștiga?

Cei care participă și îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru promoția BE THE BO$$ vor primi un tichet la fiecare 100 RON rulați, la orice slot din secțiunea Cazino, orice joc de Live Cazino sau orice bilet plasat la Pariuri Sportive. Așadar, ce mai aștepți? Acumulează cât mai multe tichete și crește-ți șansele de câștig în fiecare zi până la Marea Extragere.

Care sunt premiile campaniei Be The Bo$$?

Cu această promoție, MaxBet.ro a ridicat miza premiilor oferite până acum în piața de online casino din România. Premiile au o valoare totală de 5.000.000 LEI, printre care se numără 5x Mercedes C Class, un mare salariu de Bo$$ în valoare de 500.000 LEI oferit prin extragere la finalul promoției și alte 14 salarii de 120.000 LEI pe an.

Distrează-te la MAX la orice slot din secțiunea Cazino, stai la masă cu Dealerii sau Pariază pe favoriții tăi, pentru că de ce joci? Joci fiindcă meriți!

Ce mai aștepți? Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la CEA MAI MARE PROMOȚIE de cazino din România! 

Descarcă aplicația pentru Android sau iOS și joacă Shining Crown, Burning Hot. Mai mult, MaxSpin te așteaptă zilnic cu 5 ROTIRI GRATUITE. Pentru și mai multă acțiune, te așteptăm cu Jackpoturi și oferte zilnice care îți pot aduce Bonusuri pentru extra-distracție.

Ca să începi săptâmâna în forță, luni și marți poți înota în rotiri gratuite la Shining Crown. Miercuri alege să te distrezi alături de câinii din Dog House Megawyas, sau să te îndulcești cu liniile de bomboane și fructe de la Sweet Bonanza ori Fruit Party 2. Nu vrem să dăm pe multe din casă, așa că vino pe maxbet.ro și prinde spinul câștigător care te poate aduce și mai aproape de un salariu de Bo$$!

De ce jucăm? Jucăm fiindcă merităm, așa că nu rata oferta exclusivă: 50 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNEREfolosind codul promoțional AD_GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close