GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Belgia - Portugalia: Lukaku și Cristiano Ronaldo promit goluri multe azi! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 08:00

Belgia - Portugalia se joacă azi, de la 22:00, într-unul dintre cele mai așteptate partide din optimile de finală ale Campionatului European. Confruntarea va avea loc în Spania, pe Stadionul Olimpic din Sevilla.

Portugalia are parte numai de meciuri tari la EURO 2020. După ce a reușit calificarea din „Grupa Morții”, cu Franța și Germania, naționala lui CR7 e nevoită acum să treacă și de Belgia, dacă vrea să continue lupta pentru a-și apăra trofeul. Belgienii au câștigat toate meciurile din grupă și vin cu moralul ridicat la meciul cu Portugalia, națională care ar putea fi obosită de încărcătura din ultimele dueluri cu Franța (2-2) și Germania (2-4).

Belgia și Portugalia s-au întâlnit ultima dată într-o partidă oficială în 2007, în preliminariile pentru EURO 2008. Portughezii câștigau atunci ambele dueluri: 4-0 pe teren propriu și 2-1 în Belgia. De atunci, cele două naționale au mai bifat două jocuri amicale: victorie pentru portughezi în 2016, 2-1, și egal fără goluri în 2018. Din 1989 n-a mai câștigat Belgia în fața Portugaliei. Cu De Bruyne și Lukaku în formă maximă, dar și cu Hazard revenit la un nivel bun, Belgia și-a propus să ajungă măcar în semifinale la acest turneu. Dincolo, Portugalia a fost implicată în cele mai spectaculoase meciuri de la EURO 2020 și speră să strice calculele care o dau pe Belgia favorită azi. Pariorii pot profita dacă în partida Belgia - Portugalia vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • 3-0 cu Rusia, 2-1 cu Danemarca și 2-0 cu Finlanda sunt rezultatele Belgiei de la EURO 2020;
  • 3-0 cu Ungaria, 2-4 cu Germania și 2-2 cu Franța sunt rezultatele Portugaliei la EURO 2020;
  • Cu 5 goluri înscrise, Ronaldo e golgheterul turneului final;
  • Învingătoarea va evolua împotriva Italiei, în sferturi.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Belgia - Portugalia a fost mărită la 50, în loc de 1,87. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează