GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Betano lansează în EXCLUSIVITATE sloturile NOLIMIT CITY!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 19:43 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 19:43

Sloturile NOLIMIT CITY au ajuns în exclusivitate în România, pe site și în aplicația Betano

Pe platforma Betano, distracția este acum fără limite cu noile jocuri de la furnizorul NOLIMIT CITY, devenite populare și iubite de utilizatorii din întreaga lume grație calității grafice impecabile, a nivelului ridicat de inovație, dar și a caracteristicilor unice cu care acestea se diferențiază de alte sloturi.

NOLIMIT CITY este un furnizor de sloturi pentru cazinou online, cu birouri în Suedia și Malta, având de partea sa peste 10 ani de experiență în furnizarea de jocuri inovatoare de ultimă generație și un ochi pentru o experiență impecabilă a clienților pe orice device.  Produsele NOLIMIT CITY sunt actualizate cu progresele tehnologice și inovațiile din industrie, oferta lor fiind întotdeauna pe măsura ultimelor tendințe din branșă. Pe lângă toate acestea, cazinourile și jocurile NOLIMIT CITY sunt cunoscute pentru plățile lor peste medie, unele dintre titlurile lor ajung și la multiplicatori x20.000 miza.

21 de sloturi dintre cele mai populare se vor afla în exclusivitate, doar în Cazinoul Betano! Fie că vrei să călătorești în Vestul Sălbatic, în vremea Egiptului Antic sau în timpul nobililor Samurai, ori ești mai degrabă adeptul timpurilor moderne, jocurile NOLIMIT CITY îți lasă libertatea să fii cine vrei tu pentru ca distracția să fie fără limite! 

  • Tombstone - Justiția va fi servită în Vestul Sălbatic și este misiunea ta să o slujești! Bandiți, pistoleri și haiduci alcătuiesc acest titlu interesant de la NOLIMIT CITY, cu caracteristici speciale precum Outlaw Wilds, Justice Spins, Bounty Spins și Gunslinger Spins.
  • Deadwood - Tema vestului sălbatic este fără îndoială una care continuă să fie de actualitate. De data aceasta, acțiunea se desfășoară în orașul Deadwood și printre surprizele pe care ți le rezervă acest slot se numără funcțiile Shootut, Hunter Spins și multe altele.
  • San Quentin - O dată ajuns după gratii, începe lupta pentru supremația închisorii, iar în infamul penitenciar San Quentin, acțiunea nu are limite! Titlul îți pregătește caracteristici unice precum Jumping Wilds, Lockdown Spins sau Psycho Manhunt.
  • Fire in the Hole xBomb - Ești pregătit să-ți testezi abilitățile de minerit după aur? Acest slot te va duce în adâncurile unei mine, unde cel mai important aliat al tău în încercarea de a descoperi bogățiile minei, nu va fi altul decât multiplicatorul BombWild!
  • xWays Hoarder - Pregătește-te pentru tezaurul unei vieți cu acest joc! Tema slotului se plasează într-un viitor nu foarte prietenos iar misiunea ta este clară - supraviețuirea! Wild-urile, simbolurile Scatter și rotirile Bunker Raid sunt doar câteva dintre armele pe care le ai la dispoziție.

Înregistrează-te acum și rămâi conectat pentru că expansiunea nu are limite pe Betano! Nu rata noile sloturiNOLIMIT CITY din secțiunea Casino a site-ului și aplicației Betano, distrează-te responsabil profită de toate ofertele și noutățile din platformă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează