GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Betano plătește pariurile în avans pe Barcelona, Napoli și Erling Haaland

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2023 10:00 / Actualizat joi, 30 martie 2023 10:12

Cu etape bune înaintea finalului de sezon în La Liga, Serie A și Premier League, Betano plătește în avans pariurile celor care au mizat că FC Barcelona va obține titlul în Spania, Napoli se va încorona campioană a Italiei sau că atacantul norvegian Erling Haaland va obține titlul de golgeter în Premier League. Această ofertă îi ajută pe cei care au plasat în avans pariuri pe bilete simple sau multiple să treacă peste emoțiile finalului de sezon.

Achitarea în avans a acestor pariuri a fost stabilită de Betano pentru joi, 30 martie 2023. Astfel, toți cei care au pariat pe titlurile celor de la FC Barcelona și Napoli în La Liga și respectiv Serie A își vor găsi pariurile câștigătoare și vor încasa banii conform mizelor și cotelor folosite. La fel și pentru titlul de golgheter al lui Haaland. În cazul în care Barcelona, Napoli și Haaland nu vor reuși la finalul sezonului actual aceste performanțe pariurile vor rămâne mai departe câștigătoare, conform acestei oferte.

La Liga – FC Barcelona: 12 puncte avans cu 12 etape până la finalul sezonului!

FC Barcelona conduce în clasamentul din La Liga cu un avans de 12 puncte în fața rivalei istorice Real Madrid.

Formația pregătită de Xavi a câștigat recent duelul din El Clasico, pe teren propriu, după ce a întors rezultatul de la 1-0 în favoarea celor de la Real Madrid. Un succes care a dus Barcelona la 68 de puncte, după disputarea a 26 de etape din actualul sezon din prima ligă spaniolă.

Până la finalul campionatului mai sunt de disputat 12 etape, iar Barcelona mai are de jucat dintre echipele de top doar cu Atletico Madrid (pe teren propriu) și derby-ul local cu Espanyol (în deplasare).

Altfel, formația blaugrana n-ar mai avea teoretic unde să piardă puncte, urmând a întâlni formații precum Elche, Girona, Getafe, Rayo Vallecano, Betis, Osasuna, Valladolid, Celta Vigo sau Mallorca.

Pentru FC Barcelona ar fi al 27-lea titlu din istorie în campionatul spaniol, ultimul fiind adjudecat în 2019.

Serie A – Napoli: 19 puncte avans cu 11 etape până la finalul sezonului!

Revelația sezonului din Italia și chiar din Europa este, fără doar și poate, Napoli. O echipă senzațională în acest sezon, cu Victor Osimhen (24 de ani) și Khvicha Kvaratskhelia (22 de ani).

Din cele 27 de etape disputate până acum din Serie A, Napoli ocupat 25 de runde prima poziție în clasament. Practic, echipa pregătită de Luciano Spalletti n-a mai cedat prima poziție după victoria obținută în deplasare cu Lazio, în etapa a 5-a.

Napoli a acumulat 71 de puncte, înregistrând 23 de victorii, două remize și doar două înfrângeri.

Până la finalul sezonului echipa de lângă Vezuviu mai are doar trei meciuri cu dificultate ridicată, urmând a întâlni AC Milan (acasă), Juventus (deplasare) și Inter (acasă).

Rămâne doar o chestiune de timp până când Napoli va obține matematic al treilea titlu din istoria clubului, după cele obținute în 1987 și 1990. Ar fi primul titlu obținut de Napoli fără Diego Armando Maradona în teren.

Erling Haaland – liderul golgeterilor din Premier League (28 goluri în 26 de meciuri)

Aflat la primul sezon în Premier League, atacantul norvegian Erling Haaland a doborât până acum toate recordurile posibile, dar lista rămâne deschisă în continuare.

Spre exemplu, jucătorul în vârstă de doar 22 de ani ar putea deveni jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon din Premier League.

Recordul la acest capitol este împărțit de englezii Andy Cole și Alan Shearer (34 de goluri). 

Cole a fost golgeter în tricoul lui Newcastle United, în 1994, în timp ce Shearer a marcat cele 34 de goluri pentru Blackburn Rovers în 1995.

În ultimul deceniu doar doi jucători au depășit bariera celor 30 de goluri într-un sezon: Luis Suarez (31 goluri / Liverpool) în 2014 și Mohammed Salah (32 goluri / Liverpool).

Cu 28 de goluri în 26 de meciuri, Haaland este urmat la mare distanță în ierarhia marcatorilor de Harry Kane (21 goluri / Tottenham) și de Ivan Toney (16 goluri / Brentford).

Vezi toate știrile Betano

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează