GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Betano și FCSB lansează primul joc interactiv pe Instagram, dedicat fanilor adevărați

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 17:57 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 17:57

Fanii echipei roș-albastre se bucură de o premieră oferită de platforma online de betting. Parteneriatul dintre Betano și FCSB se transformă într-un joc adaptat aplicației Instagram, în care fanii echipei devin personaje principale într-o serie de clipuri video pline de acțiune și imagini în exclusivitate.

Jocul Betano x FCSB propune o aventură digitală în care fanii echipei trebuie să îndeplinească singura și cea mai importantă misiune: aceea de a găsi o cale prin care pot urmări meciul FCSB. Acțiunea pornește dintr-un apartament, unde personajul principal se află în fața televizorului, pregătit să trăiască, încă o dată, emoțiile unui nou meci. Planul se schimbă în momentul în care intervine o pană de curent. De aici, personajul este supus unor încercări prin care dă dovadă de pasiune și devotament față de echipa preferată.

Intră AICI și începe Jocul Betano x FCSB!

În Jocul Betano x FCSB, pasiunea fanilor adevărați este transpusă în tipologia a 4 animale fantastice, desprinse dinspotul video creat de Betano România cu scopul de a sărbători parteneriatul cu FCSB. Personajele fantastice, prezente în legendele luptătorilor de pretutindeni, sunt asociate cu atitudinea galeriei prin tăria de caracter și devotamentul de care dă dovadă. Astfel, la finalul jocului, fanii vor descoperi că strategia lor de decizii poate însemna că sunt microbiști lei, zimbri, dragoni sau vulturi. 

Deciziile fanilor fac jocul

Acțiunea începe în apartamentul personajului principal și continuă pe căi doar de fanii adevărați știute. Din momentul în care personajul întâmpină problema penei de curent, acțiunea continuă în funcție de deciziile luate de fani. @faci_stanga sau @faci_dreapta, @astepti_prietenul sau @mergi_mai_departe sunt doar o parte dintre deciziile pe care fanii trebuie să le ia pentru a continua jocul și pentru a descoperi care este strategia prin care ajung la meci. 

Dincolo de dinamicitatea acțiunii și frumusețea experienței de a interacționa și de a te simți parte din poveste, Jocul Betano x FCSB a pregătit fanilor cadre nemaivăzute cu jucătorii echipei preferate. Urcarea în autocarul oficial și intrarea în mașina personală a unuia dintre jucători sunt doar o parte dintre momentele în care starurile apar în joc. 

Regula jocului

Jocul se desfășoară în secțiunea de Instagram Story. El pornește de pe contul @betano_romania, de la iconița ÎNCEPE JOCUL, și ghidează fanii către alte conturi, unde jocul continuă. Singura regulă: de a da click pe toate deciziile care-i reprezintă și care urmează să le dezvăluie profilul de microbiști devotați. 

Surpriza jucătorilor FCSB

După ce au luat parte la acțiune pentru a ajuta fanii să-și atingă scopul, patru dintre jucătorii FCSB se regăsesc și la finalul jocului, pregătiți cu mesaje speciale, dedicate fanilor adevărați. 

Intră în Jocul Betano x FCSB, distrează-te alături de jucătorii preferați și află ce tip de fani ești! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează