GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 12:25

Bicicleta este un obiect care ar trebui sa joace un rol foarte important in viata fiecaruia dintre noi pentru ca utilizarea unei biciclete ofera o serie de avantaje. Imbunatatirea starii de sanatate fizice dar si psihice, imbunatatirea modului in care aratam din punct de vedere fizic sau faptul ca datorita utilizarii zilnice a bicicletei se realizeaza o economie substantiala in buget sunt doar cateva dintre motivele principale pentru care bicicleta este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din viata fiecaruia dintre noi. Pentru copii, utilizarea unei biciclete este si mai importanta deoarece acestia au nevoie de o activitate in cadrul careia sa isi consume energia.

Faptul ca sedentarismul se dezvolta din ce in ce mai mult la copii este un alt motiv pentru care parintii ar trebui sa isi indemne copiii sa mearga cat mai mult cu bicicleta. Avand in vedere ca ziua internationala a copilului va fi peste cateva zile, oferirea drept cadou a unei biciclete este o idee foarte buna. Pentru a veni in sprijinul acestei idei, Pegas va lansa doua noi modele de biciclete copii astfel incat parintii sa aiba o varietate foarte mare de produse din care sa aleaga bicicleta potrivita pentru copii. De ziua copiilor, Pegas lanseaza doua modele de biciclete mountain bike pentru copii. Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061si roti de 20”, Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10 Kg fara pedale. Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinse intre 130 cm si 160 cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan. Rotile au dimensiunea de 24”, iar transmisia de la Shimano de tip 3x7 iti asigura o gama suficienta de viteze ca sa poti pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren. 

Pentru ca cei de la Pegas sunt constienti de importanta pe care miscarea in aer liber o are asupra copiilor, acestia au decis ca ziua internationala a copilului sa fie sarbatorita pe bicicleta. Din acest motiv, in perioada 24 mai – 10 iunie, Pegas ofera reduceri de pana la 60% la achizitionarea unei biciclete pentru copii. Aceiasi reducere se ofera si pentru achizitionarea accesoriilor pentru copii. Aceasta campanie de reducerea a pretului pentru bicicletele pentru copii are rolul de a incuraja fiecare copil sa utilizeze o bicicleta astfel incat acestia sa devina persoane active, scapand astfel de efectele nedorite ale sedentarismului. Pentru a fi siguri ca un numar foarte mare de copii se vor bucura de initiativa demarata de catre Pegas, specialistii din cadrul acestei firme vor oferi spre vanzare la pret promotional o cantitate foarte mare de biciclete pentru copii.

imagine obligatorie pegas

De asemenea, pentru a incuraja mersul pe biciclete, personalul specializat din cadrul magazinelor Pegas din Bucuresti dar si din tara vor organiza cursuri gratuite despre ceea ce inseamna mersul pe bicicleta, siguranta rutiera sau despre modul in care se utilizeaza corect bicicleta. Aceaste cursuri vor incepe pe data de 1 iunie si se vor desfasura in magazinele Pegas din Bucuresti dar si din tara. Pana in momentul de fata, Pegas detine o retea proprie de 10 magazine, acestea fiind situate in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta si Timisoara. La aceste magazine se adauga reteaua de parteneri care este din ce in ce mai mare. Pentru a beneficia de cursurile gratuite oferite de catre Pegas, cei mici insotiti de parinti trebuie sa vina incepand cu data de i iunie intr-unul din magazinele Pegas din Bucuresti sau din tara.

In concluzie, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la cresterea sedentarismului in randul copiilor, Pegas demareaza chiar de ziua internationala a copiilor o campanie de constientizare a importantei mersului pe bicicleta. Aceasta campanie presupune sustinerea unor cursuri gratuite pentru copii dar si reduceri de pana la 60% la toate bicicletele si accesoriile pentru copii, inclusiv la biciclete mountain bike copii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează