GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Bilete care îți taie respirația: câștig de 815.840 de lei!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 16:57

Noroc, inspirație, știință, strategie... Un bucureștean a combinat toate aceste calități și a uimit cu o performanță fantastică la pariuri!

A jucat la Fortuna 5 bilete identice, fiecare având câte 22 de meciuri de fotbal. Cu o miză de 2 lei a câștigat 163.168 de lei pe fiecare bilet, ceea ce înseamnă un total de 815.840 de lei!

Cum a ajuns la un asemenea câștig? A profitat de Bonusul Dublu oferit de Fortuna, prin care îți dublezi câștigul de pe bilet.

Ambele echipe marchează, pronostic la pauză, pauză sau final, total goluri au fost opțiunile care au creat 5 bilete de aur. Jucătorul a mers pe ceea ce cunoaște cel mai bine și a ales meciuri din cele mai puternice campionate. 

Pare simplu și la îndemâna oricui, dar nu mulți se pot lăuda cu o asemenea reușită. 

O megaperformanță X5 la pariuri, care cu greu se poate uita.

 

CLICK AICI să vezi biletele!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează