GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Birouri reglabile pe înălțime

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 17:36 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 17:36

În 2020, pandemia ne-a forțat pe mulți dintre noi să lucrăm de acasă iar asta ne-a luat oarecum pe nepregătite. Mulți dintre cei care nu aveau un birou funcțional acasă au fost forțați să-l organizeze așa cum s-a putut: au lucrat pe masa din bucătărie sau din living, petrecând multe ore așezați pe un scaun neconfortabil.

Toate astea, corelate și cu stresul indus de nesiguranță și de veștile proaste din media au condus la disconfort și dureri de spate, mai ales în zona lombară.

Acum poți alege să lucrezi cum dorești: în picioare sau așezat

Cei care au probleme cu durerile de spate pot alege să folosească noile birouri reglabile pe inaltime oferite de www.homestaff.ro care le permite să lucreze fie în picioare fie așezați. Alternarea lucratului din picioare cu statul așezat pe scaun este de natură să reducă presiunea exercitată asupra regiunii lombare și implicit disconfortul cauzat de durere.

Înălțimea acestor birouri reglabile poate fi ajustată cu ușurință până la nivelul dorit, printr-o simplă apăsare de buton. Picioarele biroului sunt echipate cu un motor electric acționat de la buton. Practic sunt 2 butoane de reglaj (Sus și Jos) dar și 4 butoane cu funcție de memorare a setării de înălțime. Funcția de memorare permite practic aceluiași birou să fie folosit de mai multe persoane care să-și poată memora setările individuale.

Birouri reglabile în variantă „Premium” sau „Luxury”

HomeStuff oferă aceste birouri reglabile în mai multe categorii de preț. Birourile din gama „Premium” se axează pe utilitate, fiind echipate cu picioare acționate de motor electric și cu un blat din PAL (multiple variante de desen disponibile). 

Birourile „Luxury” sunt echipate cu blaturi superbe din lemn masiv de nuc, stejar sau cireș, deși sunt disponibile și alte esențe de lemn nobil, pe baza de precomandă.

Alege una dintre cele 3 dimensiuni standard sau personalizează-ți dimensiunile biroului

HomeStuff oferă birouri reglabile pe înalțime în trei dimensiuni standard pentru blat: 120x60 cm, 140x70 cm, 160x70 cm. Dar există și posibilitatea personalizării dimensiunilor biroului astfel încât să se potrivească perfect spațiului tău.

Produse de HomeStuff în România

Birourile reglabile pe înălțime sunt produse de atelierele HomeStuff în serie mică și sunt comercializate direct de producător pe magazinul online www.homestuff.ro nefiind disponibile în marile magazine de mobilier. Toate astea înseamnă că este un produs rar întâlnit și care va fi admirat pentru originalitate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează