GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Blaturi mobila bucatarie si panouri decorative traforate: suprafete decorative sau functionale pentru designul casei cu stil.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 12:00 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 17:02

Casa amenajata cu stil nu inseamna neaparat doar casa cu design aparte ci si un grad de atentie acordat echilibrului dintre vizual, nevoi si personalitatea locatarilor. Accesoriile de mobila ori feroneria de mobilier de calitate sunt un element important in functionalitatea lui. Daca discutam de mobila din bucatarie vorbim, in primul rand, de estimarea corecta si acoperirea nevoilor pe termen lung. Insa solutiile gasite pentru acoperirea acestor nevoi trebuie sa se imbine armonios cu aspectul vizual.

Blat HPC mobilier bucatarie – calitate ridicata si design modern

Suprafetele de lucru din bucatarie si anume blaturi de mobila bucatarie sunt supuse unor actiuni mecanice repetate. Iar apa este un factor care favorizeaza degradarea unui blat de bucatarie cu continut lemnos in structura.

Cu o grosime de 10 mm si fara strop de material lemnos in continut, blatul de mobilier din HPC full color (aceeasi culoare in toata masa ca si cea a suprafetei) este ales atat pentru aspectul estetic modern, calitatea italiana certificata cat si pentru pretul atractiv. Un aspect important de subliniat este faptul ca, in baza unui proiect, aceste blaturi mobila pot fi si prelucrate cu utilaje profesionale conform dimensiunilor personalizate cerute de beneficiar.

In oferta Protégé Parol SRL exista si placa HPC full color de grosime 1.2 mm care completeaza gama de materiale ce se utilizeaza in design atat pentru placarea peretilor cat si acoperirea spatiilor dintre corpurile superioare - inferioare ale mobilierului din bucatarie precum si pentru lipirea pe panouri din PAL sau MDF simple sau dublate obtinand astfel materiale unicat necesare unei amenajari interioare potrivite personalitatii si dorintelor Dumneavoastra.  

Panou decorativ din HDF perforat, placi din HPC sau HPL, folii ornamentale SIBU Design – materiale si suprafete decorative pentru designul de interior

Alaturi de blaturile mobila din HPC full color si placile HPC pentru placarea peretilor va propunem si colile de HPL de 0.9 mm care au aceeasi textura si décor. In acest mod creativitatea in amenajarea spatiilor de locuit nu este ingradita ci este stimulata, iar dorinta unei amenajari deosebite poate fi materializata cu usurinta. De exemplu, puteti avea o singura culoare atat la blatul compozit de mobila bucatarie  cat si la peretele decorativ dintre corpurile mobilierului. In acest fel se obtine o unitate vizuala moderna a amenajarii bucatariei. Pentru fronturile de mobila puteti alege o culoare in contrast cu nuanta blatului de mobila si a peretelui.

Daca vorbim se panou HDF decorativ perforat  natur vorbim de 33 modele create de celebri designer italieni. De la perforatii model baroc pana la perforatii care imita elemente din natura, colile de dimensiuni 3050 x 1220 x 3 mm au utilizari din cele mai surprinzatoare: fronturi mobila cu grilaj decorativ, paravan decorativ traforat, usi glisante dulap cu HDF perforat, perete decorativ HDF traforat, panou despartitor ornamental fix, usa cu elemente decorative perforate, masca ornamentala de calorifer, mascare tevi gaz cu HDF perforat, masca cu panou traforat pentru centrala termica, masca pentru tuburile de evacuare ale hotei, etc.

Iar foliile decorative pentru design de interior de la Sibu Design Austria sunt completarea perfecta intr-un spatiu eclectic si elegant, unde detaliile si accentele subtile vor sublinia bunul gust al proprietarului.

Accesorii mobilier si feronerie mobila Protégé Parol Timisoara – detaliul care face diferenta intre functionalitate si estetica mobilierului.

Universul accesoriilor de mobila si al feroneriilor de mobilier este foarte larg si divers, iar aceasta face din alegerea accesoriilor si feroneriilor mobilierului Dumneavoastra o adevarata provocare.

De la manere mobilier si butoni mobila – sarea si piperul amenajari - la sisteme si solutii de glisare sertare sau usi sau elemente de optimizare a depozitarii in spatii clasice sau atipice, aceste accesorii si feronerie de mobila au rolul de a impleti functionalitatea / ergonomia mobilierului cu cele mai sofisticate cerinte de design al beneficiarului.

Calitatea ridicata accesoriilor si, in special, al feroneriilor de mobilier confera utilizatorului confortul material si emotional in utilizarea fiabila a mobilierului pe termen lung.

Este neplacut ca sa se blocheze o usa culisanta sau sa se strice sina de glisare de la sertar. Atat balamale de mobila cat si sine de sertar trebuie sa fie alese astfel incat sa va asigurati ca acestea vor functiona pe toata perioada estimata de utilizare a mobilei Dumneavoastra. Nu uitati: daca sistemele de glisare sertare si balamale deschidere usi sunt calitative / fiabile puteti schimba fete de usi, fronturi de sertar, butoni sau manere mobila, chiar si electrocasnice, facand un lifting mobilierului. In acest mod obtineti un nou look al amenajarii fara sa interveniti major in aceasta.

Pentru a usura alegerea elementelor potrivite nevoilor si bugetului dumneavoastra  recomandam consilierea si consultanta profesionistilor de la compania noastra.

Consultati magazinul online pentru a va informa de solutii, materiale si accesorii mobilier alese cu atentie de echipa noastra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează