GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

Bonus Sport garantat cu cele mai tari meciuri!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 13:07 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 13:38

După o nouă etapă din preliminariile EURO 2024, fotbalul din cele mai importante campionate revine cu derby-uri extrem de interesante.

Chelsea - Arsenal și AC Milan - Juventus țin capul de afiș în acest weekend.

Vezi cum arată cotele oferite de Stanleybet

Liverpool - Everton

Merseyside Derby pare extrem de dezechilibrat la prima vedere. "Cormoranii" sunt pe locul 4 și par capabili să se bată la titlu în acest sezon, în timp ce rivalii sunt pe locul 16.

Everton n-a reușit să marcheze în precedentele 3 dueluri directe cu Liverpool, dar are două victorii în ultimele 3 meciuri jucate în Premier League, ceea ce ar putea să-i dea ceva emoții lui Klopp.

Chelsea - Arsenal

După un start dezastruos de sezon, Chelsea e în creștere de formă și vine după două victorii la rând. Arsenal e în topul clasamentului, la egalitate de puncte cu Tottenham și a câștigat ultimele 3 meciuri directe cu rivala din Londra.

Pentru Pochettino este ocazia de a demonstra că a reușit să aducă echipa aproape de nivelul așteptat de fani, după campania spectaculoasă de transferuri din vară. Va fi foarte greu în fața unui Arsenal care pare la un nivel mai bun decât sezonul trecut, când s-a luptat la titlu până spre final.

Sevilla - Real Madrid

Andaluzii, cu Sergio Ramos în echipă, au un duel de orgoliu cu Real, mai ales că n-au câștigat niciun meci în ultimele 9 întâlniri directe. Madrilenii sunt lideri și mari favoriți, însă tradiția o obligă pe Sevilla să dea o replică bună.

Au marcat ambele în fiecare din precedentele 5 dueluri directe și ne putem aștepta să vedem din nou o confruntare spectaculoasă.

Galatasaray - Beșiktaș

În Turcia, e clar un sezon în care echipele de tradiție se ridică la nivelul așteptat de fani, așa că derby-ul din etapa a 9-a dintre Galatasaray, locul 2, și Beșiktaș, locul 4, este unul de foc.

Galata, fără eșec în acest sezon, vine după 5 victorii la rând și e favorită. Însă un astfel de derby contra uneia dintre marile rivale nu poate fi previzibil. 

Au marcat ambele în precedentele 5 dueluri directe și sunt șanse mari să vedem un nou derby cu multe goluri.

AC Milan - Juventus

Poate cel mai tare derby din weekend se joacă la Milano, pe San Siro. Juventus înfruntă liderul Milan având 4 puncte mai puțin în clasament. Am putea spune că este un duel pentru titlu, având în vedere situația din primele 8 etape, în care Milan, Inter și Juventus domină campionatul.

Milanezii sunt singurii din Serie A fără înfrângere în acest sezon și au și un ascendent moral în fața rivalilor: Juventus n-are nicio victorie în ultimele 5 dueluri directe.

Barcelona - Bilbao

Bascii au un start de sezon foarte bun și pot da o replică puternică în deplasare cu Barcelona. Catalanii sunt pe 3 în clasament, dar sunt singurii din La Liga fără eșec în acest sezon.

Având în vedere meciurile directe, Bilbao nu poate fi optimistă: precedenta victorie contra Barcelonei în campionat s-a întâmplat în septembrie 2019. Dar acest detaliu nu înseamnă că bascii nu pot face surpriza în această etapă contra campioanei. 

Olympiakos - Panathinaikos

Clasicul Greciei le găsește pe cele două echipe pe locurile 1 și 2. Fără înfrângere după 7 etape, Olympiakos e lider și e favorită, însă va avea viață grea contra marii rivale care e la doar 3 puncte în urmă. Trei din ultimele cinci dueluri directe s-au încheiat la egalitate și e de așteptat să vedem și de această dată un meci echilibrat. 

O victorie ar putea fi pentru gazde un imbold puternic pentru cucerirea unui nou titlu. Dar să nu uităm și de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, formație care poate avea un cuvânt de spus la titlu în acest sezon.

Câștigă un Bonus Sport de 50 de lei!

La Stanleybet, 500 de lei rulați pe orice evenimente sportive îți aduc un Bonus Sport de 50 de lei! Află toate detaliile.

Vezi toate stirile Stanleybet

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează