GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Borsec, alături de echipajul Adi Teslovan/Vajk Cseh și la raliul Clujului

Adi Teslovan la Raliul Clujului FOTO: Mihai Ștețcu
Adi Teslovan la Raliul Clujului FOTO: Mihai Ștețcu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 11:58 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 15:59

Locul 1 la clasa RC2N și locul 3 în clasamentul general al Trofeului Asfalt.

”Am devenit și Campioni Naționali la clasa RC2N. Așa cum știam, raliul Clujului este un raliu foarte greu, cu probe extrem de rapide și tehnice, care te solicită la maximum atât fizic cât și mental, mai ales că veneam după un eveniment nu tocmai plăcut. 

Am început sâmbătă în forță cu un ritm foarte bun reușind să terminăm pe poziția a 4-a în clasamentul general și pe locul 1 la clasă. Ziua de duminică am abordat-o puțin mai precaut și a fost presărată de câteva greșeli care erau să ne coste raliul. 

Pe Tarnița la prima trecere am fost mult prea precauți și mai puțini încrezători în aderența anvelopelor, iar pe Dângău am alunecat de pe drum și am pierdut secunde prețioase până am reintrat pe probă. 

Până la urmă am terminat cu un rezultat de care suntem mulțumiți și încercăm să ne concetrăm pe ultima etapă a sezonului, pe Raliul Bucovinei ce va avea loc la sfârșitul lunii octombrie la Suceava. Apa minerală naturală Borsec a fost și este partenerul nostru pe care ne bazăm în lupta noastră cu secundele. Mulțumim partenerilor noștri – UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants, Rotte Group și Omega Motorsport”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Borsec, alături de echipajul Adi Teslovan/Vajk Cseh și la raliul Clujului
Borsec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează