GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Borsec prezent la Raliul Clujului 2022. Locul 3 în Campionatul Național de Raliuri Asfalt si Locul 3 la Clasa RC2

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 14:16 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 14:21

”La Cluj am avut parte de o etapa foarte dificilă, cu deja consacratele probe Dângău și Beliș. Suntem mulțumiți de evoluția noastră, a fost un raliu în care am făcut pași înainte, am învățat, iar asta este cel mai important pentru noi. Prima zi a fost presărată cu câteva greșeli și o exploatare greșită a frânei pe proba Dângău, la vale, greșeli care ne-au creat ceva dificultăți. Însă ne-am bucurat că am trecut cu bine de această probă. Am încercat să impunem un ritm în zona de siguranță, fără riscuri inutile, și am reușit.

Un raliu extrem de tehnic și foarte rapid. Ca de fiecare dată, Clujul rămâne un reper din punct de vedere sportiv. Apa minerală Borsec, partenerul nostru tradițional, a fost alături de noi și la această etapă.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri: UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Stanleybet, Hofigal, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants și echipei tehnice Omega Motorsport. ”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

credit foto – Mihai Ștețcu, Szabo Attila 

Borsec prezent la Raliul Clujului 2022. Locul 3 în Campionatul Național de Raliuri Asfalt si Locul 3 la Clasa RC2

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează