GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Borsec, prezent la Raliul Iașului 2022: Locul 2 la Echipe, locul 4 în Campionatul Național de Raliuri pe macadam

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 14:49 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 14:49

”O etapă cu o încărcătură emoțională mare, nu a fost ușor, de fapt, a fost unul dintre cele mai dificile raliuri la care am participat, ziua de sâmbătă cu ploaie, suprafața extrem de alunecoasă, probe de viteză foarte mare. Am încercat să creștem ritmul față de Raliul Moldovei și am reușit. Ziua de duminică a fost la fel de dificilă, dar de data asta nu prin prisma ploii, ci prin probele cu porțiuni de viteză extrem de mare, care au reprezentat un dezavantaj mare pentru noi, plus cutia de viteze fiind scurtă, nu reușeam să atingem viteze de top precum colegii noștri, și cumulat cu niște greșeli, ne-au mai ponderat evoluția. 

Una peste alta suntem mulțumiți, important este că am făcut pași înainte, și asta este cel mai important. Apa minerală Borsec a fost partenerul nostru și la această etapă. 

+1 FOTO

Mulțumim partenerilor noștri UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Stanleybet, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-Com, Mobil 1 prin Star Lubricants și echipei tehnice Omega Motorsport”, a declarat pilotul Adi Teslovan. 

CREDIT FOTO – Mihai Stetcu, Szabo Attila, Stefan Bejenaru/Rallycow  

Borsec, prezent la Raliul Iașului 2022: Locul 2 la Echipe, locul 4 în Campionatul Național de Raliuri pe macadam

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează