GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SPECIAL

BRD, alături de naționala României de handbal feminin. Cristina Neagu: „Putem câștiga orice meci de la Mondial!”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 23:48 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 00:12

BRD susține naționala feminină de handbal a României la Campionatul Mondial din Spania 2021.

Din 23 noiembrie „tricolorele” desfășoară o acțiune centralizată la București, înaintea deplasării în Spania pentru Mondialul programat între 2 și 19 decembrie 2021.

Cristina Neagu, mesaj pentru „tricolore”

Cristina Neagu, cea mai titrată handbalistă româncă, aleasă de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii și ambasador de imagine al BRD, va lipsi de la acest turneu final, întrucât superstarul României a luat o pauză de la prima reprezentativă după Jocurile Olimpice, dar ia în calcul să revină la națională din 2022.

În orice caz, Neagu e alături de România. Cristina a făcut o vizită-surpriză la unul dintre ultimele antrenamente ale echipei naționale înainte de plecarea spre Campionatul Mondial și le-a urat coechipierelor mult succes: „Cu multă muncă și dăruire putem să câștigăm orice meci!”.

„La mulți ani, România!”

Reîntâlnirea Cristinei cu echipa a fost și prilejul adresării unui mesaj de „La mulți ani!” cu ocazia zilei naționale a României, 1 Decembrie.

„Suntem doar 7 pe teren, dar milioane acasă”, spune Crina Pintea, completată de Bianca Bazaliu: „Nu știm dacă vom câștiga fiecare meci, dar cu siguranță vom încerca”.

„Luptăm în fiecare minut. Pentru voi, cei de acasă. La mulți ani, România!”, e gândul naționalei de handbal transmis prin Iulia Dumanska.

Cristina Neagu, ambasador BRD

Cristina Neagu este ambasador BRD din 2020, reprezentând valorile băncii într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională.

BRD Groupe Societe Generale este de șapte ani partenerul oficial al Federației Române de Handbal, și sponsorul echipelor naționale de handbal ale României.

În această calitate, BRD a fost și este lângă handbalul românesc, suporter mândru de toate performanțele obținute în această perioadă – medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din anul 2015, locul 4 la Campionatul European de Handbal din 2018, ambele obținute de naționala feminină de senioare, precum și medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare, obținută de naționala feminină Under 18 în anul 2014.

Așa cum a anunțat într-un interviu exclusiv prezentat de BRD în primăvara acestui an, Cristina este actualmente într-o perioadă de recuperare, nefăcând parte din lotul care se va deplasa la Campionatul Mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adrianna..
adrianna..  •  02 Decembrie 2021, 09:57

“Putem castiga orice meci” sau nici unul…

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Decembrie 2021, 10:37

Mai bine te-ai fi vaccinat si ai fi participat cu nationala la acest CM. Sub pretextul unei "necesare recuperari" te-ai fofilat, fiind nevaccinata anti Covit. Degeaba tot incerci sa "dregi busuiocul" ca tot nevaccinata ramai! Nu o sa poti calatori cu niciun avion si nu vei fi primita in nici o tara care cere ca sportivii sa se vaccineze!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează