GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Broker Auto - peste 12 ani în industria auto

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2023 10:12 / Actualizat luni, 07 august 2023 10:12

Alegerea mașinii personale sau a mașinilor utilitare pentru parcul auto al firmei este o decizie pe care este important să nu o iei singur. În general cumpărătorii cer sfatul prietenilor sau partenerilor de viață, tocmai pentru că simt nevoia unui back-up decizional care să îi ferească de eventuale probleme neașteptate în ceea ce privește mașina. Totuși, deși părerea cunoscuților este importantă, baza este de cele mai multe ori brokerul auto care intermediază vânzarea și care oferă modelele de mașini supuse analizei.

BrokerAuto- o părere avizată în domeniul auto

Atunci când vrei să cumperi un autoturism nou, ar trebui să optezi pentru un dealer auto mașini premium, deoarece decizia îți va aduce o multitudine de beneficii. Unul dintre acestea este tocmai garanția că mașina pe care o vei cumpăra este verificată și sigură, trecând prin teste specifice.

În plus, un broker auto care are mașini de vânzare are și experiență, iar acest lucru poate fi de ajutor atunci când ești nehotărât. Vei afla specificațiile mașinilor la care te oprești și vei putea face o paralelă la nivel de consumuri, eficiență și costuri, astfel încât tu să fii avantajat. Un astfel de serviciu de consultanță te scutește de costuri inutile și uneori chiar de greșeli de achiziționare. Știi probabil că achiziția unei mașini de la persoane fizice este uneori o loterie, pentru că te poți găsi în situația de a fi păcălit. Chiar și în ipoteza unui ”test drive” nu vei putea să îți dai seama care sunt eventualele vicii ascunse ale mașinii, care e consumul real sau dacă kilometrajul nu a fost dereglat. Cumpărând însă mașina de la o firmă specializată de brokeraj auto nu vei întâmpina aceste probleme, pentru că experiența specialiștilor echivalează și cu prestanța și seriozitatea acordată clienților.

BrokerAuto îți oferă o gamă amplă de mașini Germania din stoc sau pe comandă, în funcție de preferințe. Poți comanda mașini noi sau second hand, iar dealerul îți va spune care sunt modelele potrivite pentru nevoile tale și care este oferta de preț pentru acestea. În plus, poți cumpăra mașina dorită și în leasing, grație faptului că acești specialiști sunt conectați cu instituțiile financiare și te pot ajuta să obții cu ușurință finanțarea pentru mașina dorită. Beneficiezi astfel de un sistem de rate avantajoase și de asigurare a autovehiculului pe durata transportului, astfel încât să te poți bucura de mașina dorită. Mașina ajunge la tine înmatriculată cu numere provizorii, însă specialiștii auto te pot ajuta cu consultanță pentru procesul de înmatriculare, pentru a beneficia de cele mai calitative servicii, de la achiziție și până la predare.

În mod cert cumpărarea unei mașini se face cu o mai mare ușurință alături de un broker auto cu experiență. Alege să lucrezi cu specialiști pentru a avea astfel garanția achiziționării mașinii perfecte pentru planurile tale. 

Citește și:

CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Mircea Lucescu, imediat după victoria COLOSALĂ: „Vreau să spun un singur lucru”
Nationala
Mircea Lucescu, imediat după victoria COLOSALĂ: „Vreau să spun un singur lucru”
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP
Euro 2024
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează