GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

BT Talks, de la Simona Halep la Ana Maria Popescu, direct de la Sports Festival: 5 episoade dedicate sportului

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 09:17 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 19:27

Banca Transilvania a fost alaturi de Horia Tecau in meciul lui de retragere de la Sports Festival, acolo unde Simona Halep, Patrick Mouratoglou, Robert Lindstedt si Bethanie Mattek Sands au fost doar cateva nume importante langa care l-am vazut jucand.

Tot în cadrul Sports Festival a avut loc meciul de retragere a lui Adrian Mutu – Romania VS World Stars 3-3. Printre numele mari remarcate pe teren, au fost Claude Makélélé, David Trezeguet, dar si cel care a purtat tricoul cu numar 10 al naționalei, Gheorghe Hagi, care și-a arătat în câteva faze incredibile viziunea genială pe teren. 

Pentru a celebra evenimentul BT prezintă 5 episoade dedicate sportului: 

Simona Halep povesteste despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou si lucrurile pe care le-a descoperit despre ea de cand lucreaza cu acesta, despre emotiile din timpul meciurilor si despre presiunea pe care o simte uneori.

Patrick Ciorcila, fondatorul festivalului, spune de unde a pornit ideea Sports Festival si ne ofera cateva detalii din backstage. Cum ajuta festivalul la popularizerea sportului in randul copiilor si de ce era nevoie de un astfel de eveniment, afli chiar aici.

Robert Lindstedt, fost jucator profesionist de tenis, vorbeste despre momentul in care a decis sa se retraga. Vino sa afli prin ce schimbari mentale si fizice trece un sportiv pana la luarea deciziei si despre satisfactia pe care o are acum ca antrenor.

Ana Maria Popescu, cea care a castigat de 3 ori titlul de cea mai buna spadasina din lume, discuta cu gazda BT despre puterea rutinei, gestionarea emotiilor inainte de intrarea intr-o competitie, dar si implicatiile pe care le are sportul de la varste fragede.

Tiberiu Useriu, triplu castigator al ultramaratonului 6633 Arctic Ultra, ne povesteste cum a inceput sa alerge, dar si cat de important este psihicul atunci cand iti doresti sa ajungi campion.

Fondat in 2018, in Cluj-Napoca, Sports Festival este primul si cel mai mare festival dedicat sportului din Romania, iar noi am ales sa il sustinem inca de la inceput

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
berindeistelian1973
berindeistelian1973  •  19 Iunie 2022, 10:08

2 Campioni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează